Hänt i veckan!

Var med mamma på sjukhuset, hon opererade bort hudcancer på två ställen i ansiktet, otäckt. Gick bra, men hon var ganska förvirrad när vi kom hem. Det blödde ganska mycket, trots att de tagit bort hennes blodförtunning några dagar. På jobbet har det rullat på mycket bra, förutom någon uppsägning som kom in helt oväntat, tråkigt, men så är det. Har varit riktigt duktig på att ut och gå i rask takt, det är sååå tråkigt, tog med MP3:n som slutade fungerar efter 2,5 låt, så då fick jag sjunga själv, måste ju hålla takten och ångan uppe. Kalle har varit jätte duktigt och städat tills jag kom hem på fredag em, det är riktigt skönt. Har idag städat altanden, kommer lite folk hit ikväll på förfest innan IKEA/Ikano festen, ska bli jätte kul, träffa gamla kollegor och nya också hoppas jag. Synd att Kalle inte kan följa med, han jobbar supertidigt i morgon...Sommaren har kommit till Älmhult idag så det kan inte bli bättre förutsättningar för en kanonkväll! Git

Grillfest!

Tack för en kanonkväll igår! Grillfest hemma hos min  "gamla" chef Ronnie. Så kul att träffa er allihopa, Göran, Martin, Jonas, Magnus, Pernilla och Peter. Solen sken upp och det blev en fantastisk fin kväll. Pratade gamla minnen med tidigare och nuvarande medarbetare. Så mycket kul vi har haft tillsammans, som vi självklart upplevde igen. Vi måste verkligen hålla det vi besämde att träffas lite då och då, Peter nästa träff blir väl i Göteborg, eller hur? Vi måste bara se till att vi får fram den berömda CD skivan som vi glömde hemma.

När allt var på topp var det dax att åka till Älmhult, tack Pernilla för att du körde oss hem, nästa gång sover vi över väl? Så kan du också ta ett glas rökig whiskey. 

Idag har det endast varit en tur till Glimåkra för att hämta sonen som varit hos en kompis, handlat lite och sen slappat i soffan, regnat hela dagen mer eller mindre. 

Tack kompisar vi ses snart!

Godnatt

Git  

Uttråkad!

Har nu varit hemma i två dagar från jobbet, ÅÅÅHHH det är såå Tråkigt!
Anledningen är att jag i går morse sträckte mej som många gör på morgonen, då small det till i nacken, smidig som en katt? Nä inte det inte. Kristoffer hade tid hos en Naprapat i Älmhult, så jag fick hans tid, Tack för det gubben!
Rejält nervös och kallsvettig, körde Kalle mej dit. Eftersom nackspärren sitter både åt höger och åt vänster är jag ju livsfarlig i trafiken. Jennie, som hon heter vad jätte trevlig, förklarade vad hon skulle göra, och jag blev ännu svettigare, har aldrig gjort sådant här tidigare, hon sa att tre kotor hade studsat fel i nacken på mej, så hon fick knycka tillbaka dom i sitt rätta läge, men det är klart tänkte jag att hjälper det så är det bättre med detta knyck x 3, än flera dagars ont. Det gick ju hur bra som helst, men en muskel krampar fortfarande, hon kämpade med den, men vågade inte ta mer på den.

Idag andra dagen, inte mycket sömn, har mer eller mindre suttig och gått i natt, hittar ingen bekväm ställning utan att det gör ont, men frammåt em kväll har det lättat, känns härligt, hoppas kunna ta mej till jobbet i morgon, sen får jag vila igen i två dagar. Medicin, japp vin är muskelavslappnande sa hon, så det var bara att välja på det eller tabletter, valet var ganska enkelt.

Godnatt!

RSS 2.0