Dr. Åsa

Slog på tv: och tittar på ett intressant program om det här med hur gammal man egentligen är, just nu är det många som fyller 23 år på jobbet.

Läkaren och programledaren Åsa Vilbäck träffar nattarbetande Erik, 33 år, som gärna unnar sig lite extra mat och sömn. Dessutom har han lagt träningen på hyllan. Kaari, 73 år, som åkt Vasaloppet 14 gånger och som älskar idrott och motion. Genom att utsätta Erik och Kaari för ett hårt och tufft test,  visar dom hur deras livsstil påverkar deras åldrande.
Eriks resultat, han är 9 år äldre i sina resultat än sina 33 år. Karin kan ta bort 6 år av sina 73 år = 67 år gammal enligt testerna.

Ja vad säger då detta? Undrar hur gammal jag är? Hjälp, börja träna nuuuuu.

Lite kul citat också som jag hittade:
"Den döde kom cyklande från vänster." - hjälp, vilken tur att man inte var där
"Jag körde på en lyktstolpe som jag inte blivit varse om, eftersom den skymdes av några människor" - vilka dumma människor
"Jag kastades ur bilen när den lämnade vägen. Jag blev senare funnen i ett dike av några fritt strövande kor" - vilken tur då, att de kunde ringa 112 och tala om vad de hittat. Skitbra!




Allt för idag

Git - jag har inte ko skräck i alla fall även om jag har många andra fobier. 


Datorn tillbaka!

Så, nu är datorn tillbaka igen, har varit inlämnad efter en massa virus och spionprogram i den. Sådana gillar vi inte, varför inte använda sina talanger till att göra bra program istället för att ställa till det för andra.

Helgen har varit så bra! Var i Kristianstad i lördags kväll och träffade goda vänner och åt så mycket gott. Tårtan var bra Marie även om formen läckte när du hällde i glassen och likören, bären stenfrusna, men smaken var en fullträff.

Lite konstigt att sitta och dricka så mycket vatten med bubbel i hela kvällen, gissa om min mage protesterade, var som en spärrballong hela vägen hem på natten.

Nästan hemma i Älmhult så skriker Eva till "akta en räv", men det var det nog inte, den var för hög och hade ingen svans, Ola sa att det såg ut som en Lo-katt, va häftigt! Synd att det inte gick att vända där vi såg den, det var mitträcke ivägen.

Igår kom Mattias och Emely hem, mötte dem på stationen efter 23 timmar på resande fot, de såg riktigt sletna ut. Så nu har vi ingen tiger hemma längre, de tog tillbaka sin katt :(    

Säsongs premiär på Prison Break i kväll, det har precis slutat, fortfarande lika irriterande att eländet för dom aldrig tar slut, men det går ju inte låta bli att titta, vad är det som gör en program serie så otroligt bra? 

Dax att sova, i morgon är det   _ _ _ tisdag!!!

Git

Kockduell!

Hur kul som helst! Hur ska vi kunna toppa den här kvällen? Tja vi får gnugga geniknölarna, vi kommer nog på något.
Tack alla för en fantastisk rolig kväll i köket!

Därefter sjöng vår egen "Krister Sjögren" låtar av Ove Thörnqvist bla.  Har även hört honom sjunga tyska schlagers och norsk schalger musik. Jag är imponerad! Hur kan man när man är så ung, kunna alla dessa texter utantill. Låtarna är ju svenska klassiker (en del av dom) från början -70 tal? Åh en mycket bra röst har han också.

Kom hem efter jobbet idag och allt är nystädat, visst är livet underbart ibland! Ringde och beställde mat, helt rätt.

Blev anfallen av katten Challe, han är helt sanslös!  Tror han är starkaste lejonet som finns, blåser upp sig och hoppar på sidan mot en och sen sticker han som en pil. Sen när anfallet gått över kommer han och vill ha gos. Kalle är helt såld på katten får inte mycket gjort, eller rättare sagt, allt går långsamt, för katten måste ha sin gos och titta efter honom, osv. Challe har helt enkelt tagit över Kalles liv här hemma just nu. MATTIAS o EMELY KOM HEM! Nädå, stanna ni i Kina land ett tag till, ni har det ju så  bra där.

I morgon blir det kurs här hemma, har skickat efter ett paket om hur man botar sig själv mot flygrädsla, tänkte gå kursen ett antal gånger, inte för att jag är trög, utan för att jag ska kunna den utantill totalt. Flygresan till Thailand tar nästan 11 timmar, är jag så klok som utsätter andra i planet för mej under denna tid? Ja, den biten får Kalle stå för. Jag vill så gärna och han också. Jag kommer att komma dit,  i värsta fall får de ge mej en lugnande spruta, om jag uppträder tillräckligt galet, jag menar om kursen inte fungerar. MEN det gör den, för det har jag bestämt mig för, så det så!



Sov gott

Git  

    

TP!

Pust! Vilket kämpande på jobbet idag, alla kämpade väl och gjorde allt för att hålla humöret uppe.
Innan lunch stod jag upp och räknade hur många vi var inne idag, 1 2 3 ...så säger Susse, vad räknar du för? - Jo, jag ska se hur många vi är inne, för det är kanelbullensdag i morgon, så jag tänkte bjuda på köttbullar till fikat i eftermiddag. Det blev ett befriande gapflapp, det är så härligt. 

Sen kom äldste sonen och svärdottern och åt middag, efter det åkte TP:t fram. Så mycket man får lära sig, svårast är att få tag i den bruna plutten, alltid mycket författare och konstnärer, är inte så bra på det. Emely vann, kul för dej va´!
På söndag åker de till Kina i två veckor, ska hälsa på kompisar och resa runt lite, Peking, Shanghai bla. Och titta på Linking Park (stavas det så?)

I dag lördag kommer deras kisse och ska bo hos oss, va mysigt!

Git


Vår fina hund! Vi saknar dej Ami.


RSS 2.0