Nyårsmeny!

Nu har jag vilat upp mig i 8 dagar (så lääänge sen är det sen vi kom hem från semestern) och i morgon är det dax att gå till jobbet igen. Lagom att värma upp med 2 dagar och sen är det fest med gänget.

Bara en sak, vi vet inte vad vi ska bjuda på för nyårsmeny! Hur svårt kan det vara att hitta ett recept någonstans? Jag och Thomas är inte så förtjusta i skaldjur och alla (nästan i alla fall) är hummer. Är det inte hummer så är det oxfilé, det är gott men jag tycker inte om att göra vid det, oxkött har en speciell doft, som jag inte riktigt gillar. Ja, då är det inte mycket kvar. Jo, det är det men jag har liksom inte hittat det ännu. 
Var runt i affärerna idag för att leta upp tidningen "Allt om mat", slut överallt, det är tydligen mer än jag som har problem.  Visst, jag kan leta på nätet också, men jag vill gärna en tidning och titta i när det gäller matlagning. Vi kanske har någon tidning på jobbet i morgon som jag kan titta i. Annars finns det säkert någon där som kan ge mej goda tips!! Alla tips är välkomna! (utom då de ovan som jag inte är så  förtjust i)

Snart dax för "Mission impossible 3", är han snygg eller?!  Har redan sett en gammal goding på film idag, slöade i soffan och sappade fram till "tjejen som föll overbord", Kurt Russel, helt ok att vila ögonen på. Nä, nu ska jag se om snyggingen på ovanvåningen vill se filmen med mej.

Se hela bilden
Kurt Russel

Kram på er alla!
Git

Engelska språket

Tja, det är inte lätt med utrikiska alla gånger, vad heter storlek Large på engelska tex? Tja, testa själva. Eller så kan man ju lära sig av en som varit både i London och Egypten, där pratar alla engelska. Följ länken nedan och ta en lektion, det är gratis!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.773095

Git

PS. klippet är hämtat från Bonde söker fru 

Lördag!

Nu är julfirandet över, vi firar jul med systern och hennes make och mamma på julafton, sen juldagen var sönerna hemma med sin respektive. Då blev det julklappar, det saknade jag på julafton, då min övriga familj bestämt att vi inte ska byta julklappar med varandra. Nästa år ska jag bestämma, jag vill ha julklappar på julafton!!!
Nu fick jag då vänta en dag, och det var okey... fick så fina saker av mina barn, precis sådana som jag behöver.
Igår slängde vi all julmat, jag klarar bara inte av att äta mer av den, känner att jag nästan får sura uppstötningar av det. Så igår blev det Pizza, den satt som en smäck runt höften.

Idag har vi sålt Mattias bil, tack o lov, den har stått några månader på blocket nu, inte så bra att försöka sälja just nu i dessa tider. men det gick ju bra till slut.   

Challe (Mattias katt) var här idag och inspekterade granen, gick sådär  bra, julbocken var ju ganska farlig och för att
inte tala om tomten som stod jämte, vilken stil han har katten.

Fick precis mail av våra kompisar som är i Phuket, åkte igår, de har druckit champange som stod i rummet när de kom fram, honey moon, som de sa, bara det att de varit gifta i sådär 25 år eller nåt. Ja ja, vad är väl den soffa på köpmangatan en dag som denna.  

Vi spelade TP tidigare idag och jag vann för första gången i mitt liv!!! Järnspikar var glad jag blev. Sen ville jag inte mer, måste få vara i detta moodet ett tag nu.


....and the winner was GIT!!!
 
Kram till er alla
Git


Hemma igen!

Nu har vi landat!!! Det kändes skönt att vara hemma i jordbävningsdrabbade Sverige. Känner mej helt utvilad och full av ny energi, det är så härligt. Vi har haft en underbar semester i Thailand i 2 veckor. Första gången vi va där och första gången vi hade solsemester på vintern. Kändes jätte konstigt att sola och bada i December och sen hittade vi tomtar och julgranar på restaurangerna, väldigt konstig känsla.

Flygningen som jag var skräckslagen för tog 11 timmar, gick precis som jag planerat. Bonusen var att jämte mej satt en pilot som skulle på semester med sin familj, han hörde när flygvärdinnan satt och pratade med mej, han gjorde då misstaget att erkänna att han var pilot och sa att jag fick fråga honom om vad jag ville, när jag ville. Kalle sa att när vi var framme hängde hans öron som råa fläskkotletter. Han blev lite orolig, när jag frågade om han skulle med samma plan hem, de skulle han, hm.

Väl framme i alla fall, hade vi 28 mil i taxi till Phuket, fick tag i taximanager, som visade in oss i en pick-up, två höga thailändare som körde som idioter. Rätt som det var, kör de av motorvägen rätt in i skogen, pekade på varandra och säger "my brother", Kalle blev lite stirrig och frågade vart vi skulle, hamnade i ett skjul som var deras hem, där stannar vi och en av killarna sliter fram ett gevär som hade legat bakom mej, då blev vi rädda, men det visade sig att de skulle lämna av det i skjulet. Sen for vi vidare, fort som f...n gick det. De hittade inte och ögonen snurrade, Kalle fick visa vägen...När vi kom till Phuket town, sa Kalle "Stanna här!!" Vi blev stående vid vägkanten, och försökte vinka in en taxi bil, kom ingen, till slut stannade en privat bil och plockade upp oss, ett trevligt par, som körde oss hela vägen till hotellet. Supertrevliga. 

Förutom alla skräddare och säljare, är det ett otroligt vänligt land och människorna är så hjälpsamma. Tack till Mariette som har tagit hand om oss, och visat oss runt, tog med oss till sina "egna" matställen, fick fira lucia med henne och hennes kompis gäng, med glögg och pepparkakor, mitt i sommaren?! 

Så här mysigt hade vi det varenda kväll.

Mariett, jag och Kalle!

Nä, nu är det dax att förbereda julen, Sååååå mysigt!

Kram
Git  


RSS 2.0