Hemma igen!

Har varit iväg med gruppcheferna på ks. Har varit två mycket bra dagar. Vänt ut och in på mycket tillsammans. Nu är vi laddade till tusen. Blev en massa strul på kvällen, det var inte kul. De kunde inte fixa till någon behandling till oss, som vi tyckte vi så väl förtjänade, okey, vi är inte maktlösa, då tar vi och sätter oss i bubbelbadet innan middagen! Vi är 6 tjejer, får till svar: -vi har bara 4 morgonrockar! Detta är ju inte sant!!! Vem vill gå i bikini ca halv km för att komma från rummet till bubbelpolen? Ingen, ingen, ingen ingen alls. Vi sätter oss i stället på ett av våra rum och pratar allt utom jobb, skickligt, och mycket intressant att lära känna varandra ännu mer. 

Middag och sen sova. Frukost 7.30, tack och lov att jag äter LCHF (low carb high fat), mjölken var sur, fruktsalladen smakade tydligen "pecka", en av tjejerna fick spotta ut och klökas, mitt vatten?  var grumligt av fruktkött. Vi fick tag i hotelldirektören och framförde vår vistelse, fick en ursäkt och en blomstercheck, allid något.

Somnade stenhårt  igårkväll, upp ganska tidigt och in på IKEA och köpte lite "lull-lull" till vårt vardagsrum som äntligen går att möblera färdigt, allt gammalt är utslängt och nytt på plats. Vi är riktigt nöjda med resultatet. Vad tycker ni?







Blir nog melodifestivalen ikväll, sen en runda ut och hämta festfolket i Häradsbäck.

Ha en bra helg!

Git

Helrenovering!

Efter jobbet, in i solen, få lite färg för att synas om jag ramlar under bubblorna i morgon kväll. Ska på teambuildning med kollegorna i morgon. Kvällen ägnar vi åt att bubbla på alla vis. Ska bli så spännande, tycker det är så kul att grotta och vända ut och in på varandra, hitta likheter och olikheter osv.....

Så idag har jag förberett kroppen, genom att ta bort allt hår som inte sitter där det borde, ja jag vet jag gjorde det häromdagen, men det växer fort. Fixat fötterna, det är så infernaliskt tråkigt, jag måste stå i duschen när jag gör det, maken gillar inte att jag sitter med mitt fotarbete i vardagsrummet. Vi har glasdörrar till duschen, varje gång jag böjer mig ner så slår ju någon del i och jag studsar frammåt, ni fattar va´?

Packat ner 3 ombyten, kan ju aldrig bestämma mej. Så tänker jag, om jag bara tar med mig ett, så har jag inget att välja på, då borde det vara enkelt, eller hur?


Min kompis idag, epilatorn Elisabeth.

Sov gott

ps. glömde ögonbrynen, snart ser jag väl inte vart jag går.

Git

Klackaskor!

Fick mej att riktigt gapskratt idag (också). En av tjejerna gick tydligen i höra klackaskor igår, för att öva inför Stockholms resan vi alla ska göra på jobbet. Hon ska nämnligen sova med en av tjejerna som ofta går i dessa klackar, och hon behärskar också detta. Hon som övar har inte samma vana... men igår gick hon tydligen omkring och vinglade i dessa, fick jag berättat för mej. Gick tydligen sådär, hon hade nämnligen trampat rätt i en kollegas handväska som stod på golvet. Och skrapat klacken mot en av skåpen. Hon är ju för skön. 

Idag när jag gick hem, kollade jag in hennes skor för dagen, men det var filt-tofflor, jag frågade henne;
- har du inga klackaskor idag?
- nehe inte idag.
- jag hörde att du hade klackaskor igår och råkat trampa i någons handväska?
- ja, det är ju inte så konstigt, den stod ju runt hörnan, så man inte ser den.....

    

Ja, tänk va kul vi ska ha, nu börjar planeringen hos många och förväntningarna börjar tisslas om lite här och där.

Härligt tjejer, är det konstigt att man har så kul på jobbet varje dag?! Ett super härligt Team!

Nu ska jag sova, så jag inte jäspar hela förmiddagen och får hicka på köpet.

Godnatt

Git  


Måndag!

Ny vecka, nya utmaningar! Idag fick jag träffa en kandidat till tjänsten som min chef. Alltid intressant att träffa, får ju passa på att fråga så mycket som möjligt både jobb och privat relaterat. Därefter lunchade jag med Susse. Och sen tillbaka till ett nytt möte med en extern leverantör.  

For in på A-huset och la mej i solariet, somnade som en gris, vaknade när det slog av och fattade inte riktigt var jag var, drömde att jag var ute och cyklade med en kollega, så det tog en stund innan jag orienterade mej i det lilla utrymmet. Det var bara så skönt att sova en stund. Samtidigt fick den blekfeta huden lite färg, det kan den behöva!

Sen hem till mamma och tvättade åt henne och nu hemma och tvättar åt mej själv. Undrar om Inga har lust att tvätta åt mej? 

Blivit av med ytterliggare en möbel, sen går den sista på torsdag, då jag kan äntligen börja planera på riktigt. Hyllorna jag köpte i helgen, blev för långa, så jag måste hitta kvittot och lämna tillbaka, kanske lönar sig att använda måttband, så sparar jag tid och springa och byta. Korkat, men jag vet om att jag är ivrig, har jag börjat vill jag att det ska bli färdigt så fort jag knäpper med fingrarna, men så är ju inte riktigt verkligheten.

Ja du  Elie, tur att du kom förbi pålägget, det är ju lite tråkigt  i längden.....

God natt

Git

Här är jag igen!

Hela helgen har varit en möblering. Har nu äntligen bestämt hur vi ska möblera om i ett av vardagsrummen nere. Vi använder rummet inte så mycket, pga dåligt med sköna sittplatser. Problemet som uppstod är att vi inhandlat möblerna, men inte gjort oss av med de gamla. Och jag vill inte ställa de gamla "någon-stans-så-länge", då blir de ståendes.

Började fredagskvällen med att ringa goda vänner och fråga om de ville ha någon fåtölj eller så, napp, tog bilen och körde dit efter vi ätit, sen blev det lite gott  vin och glada skratt på köpet. Gick inte hem förrän runt 01 på natten, det var riktigt skönt, snöade lite lagom.

Sovmorgon på lördagen - Uj så gott -. In på Ikea och handlade lite grejer, matta, tavla osv. Därefter kom ungdomarna för att fira att jag fyllt år. Blev inte så sent, skönt.

Uppe med tuppen på söndagen och handlade igen på Ikea, första kunden! Sen har jag rensat ut vår chiffonje (stavas det så?) Ingen kan ana hur mycket försäkringspapper och pensionsuträkningar jag hittade, varför i hela världen sparar jag på detta??? Men nu har de åkt i soporna, det tog totalt 5,5 timmar att rensa, hittade en del som var intressant, gamla foton, mina dagböcker från 1980, då tar det tid att rensa


Kommer ni ihåg dessa? Jag har hur många som helst, fullskrevna.

Näpp, får se om vi hittar några mer intressenter av våra prylar som måste bort så jag kan färdigställa rummet. Ev. några på G ikväll? 

En sak som jag bara var tvungen att göra mitt i allt rens. Stora sonen, igår när vi satt och fikade, böjde han sig fram tittade på mina skenben, först en gång, sen ner igen och tittade en andra gång, jag frågade;
- vad är det? 
- sonen, jag har aldrig sett så håriga ben på någon kvinna!
- det är ju vinter, och ingen som ser.
- jodå, det syns genom strumbyxorna.

Så benen fick sig en rejäl omgång och är nu lena som en babyrumpa igen.

Ha en underbar söndag

Git
 

Moviestar!

Japp så vad den biten också av klarad. Filmteamet på plats i eftermiddag, läppglans på (även på tänderna då), den lilla blommiga. Stirrade, inte med ögonen då, utan stirrig, när jag såg kameran komma in på vår avdelning. De går raka vägen fram till mig, hjärnan gick på högvarv...hoppas de inte ställer någon fråga jag inte klarar av, måste hitta ett intelligent svar - så kom frågan - Vad vill du ska finnas i baren uppe i Stockholm ?! Vad, vad är detta, for runt i huvudet efter ett svar, - jo, det blir nog Pernod och Cola, de skulle de försöka fixa. Sen gick de vidare, jag stod kvar som ett frågetecken, va, men, verksamheten då, har ni inga frågor om den??
Nä, måste nog sluta ta mig själv på för stort allvar. Lite senare, all personal utanför éntren hoppandes som Stina Lundberg, utom en som stod helt stilla längst fram, kanske lite kameraskygg (lider inte jag av).  Avslutade med dans i fikarummet. 
Detta får vi sedan se på kickoffen, tillsammans med filmerna från de övriga länderna som kommer att delta.  
Det ska bli så kul och nu känner man att det börjar äntligen att pratas, mumlas och tasslas om det, Yippie!


 
Om snöhögarna ligger kvar när vi åker, kan vi garnera stråket till tåget, inte så långt hemmifrån...

Visst ska vi ha kul!!!

Kram
Git

Vintertrött!

Jag behöver något uppiggande snabbt. När jag kommer hem från jobbet så faller jag som ett korthus. Kan det vara så att mitt sockerberoende har gjort att kroppen protesterar mot att den inte får socker mer.  

Fick hem en av sofforna idag som vi ska ha i vårt vardagsrum som vi försöker inreda nu så vi får mer sköna sittplatser, det är inte lätt, tycker det ser uppstolpat ut. Ska ha två vita soffor, vitt soffbord och vit rund matta. Där står också en gammal byrå, som jag fått av pappa. Den passar inte in längre...har bett maken, bjuda hem en av Kom-In tjejerna på kaffe efter jobbet, så hon får hjälpa oss med lite detaljer. Hoppas hon kommer i morgon redan, jag är så otålig.

Körde hem till Eva en stund och lämnade tillbaka hennes Aloavera dryck (med glädje), den smakar så illa att jag ryser bara jag tänker på den, stackars Eva som måste dricka upp resten, eftersom jag öppnade flaskan. Bra mot bowling klot i magen, som ska ut. Det fungerar!

Fick också en del bra tips på pigga-upp-medicin. D-vitaminer, inte de på apoteket, som innehåller för lite d-vitamin och för mycket annat skräp. Ska inhandlas i morgon. Och en påse Gojibär eller som de heter på engelska Wolf berries, ett bär innehåller lika mycket C-vitaminer som 6 apelsiner, de ni! 


Goji bär

I morgon kommer filmteam till jobbet för att filma och sen ska vi se det plus, de andra länderna som kommer till Stockholm när vi ska dit och  jobba och ROA oss. Sitter med en kletig ansiktsmask för att fräscha till huden, tur man är hemma själv ikväll, ingen som vill se denna nuna så här.  Sa till chefen att jag kommer runt kl.10 i morgon, det tar tid att missan-prissa sig vid min ålder.  Jag vet inte om han förstod att det var ett skämt, han tittade lite konstigt bara.

Nu ska jag jaga bovar, Efterlyst!

Git


PS. D-vitaminerna Eva rekomenderade heter Holistics D-vitamin, finns hos hälsokosten.

ps igen. Tack för alla tips Eva, jag behöver dom och dej!


Idag fyller jag år!

När jag kom till jobbet i morse så var det pyntat med ballonger och guldiga julgranskulor, så fint. Sen kom Chefen med ett stort härligt fång tulpaner från hela gruppen,  Tusen tack alla! Ni är så goa.



Men hjälp vad tiden går fort. Så många år har jag aldrig varit förut. Men på något sätt så känns det ändå väldigt bra. Jag har blivit ett år rikare på erfarenheter, det är värt mycket.

Och det är väl så att alla vill leva i många år, men ingen vill bli gammal, där behövs ingen excell uträkning för att förstså att det går sådär bra ihop. Men passa på att njut av varje dag, gör det du vill så ofta du kan. Njut..... 

Möte nästan hela eftermiddagen, grp.chefs mötet, blev mycket % och siffor idag. Men vi löste det med, vi är för smarta ;)

Sen ringde Linnean och frågade om jag var hemma16.30, det var ett blombud till mej. Klart jag är hemma då! Var hemma 16.45, nästan klarade jag tiden. Men sen kom dom i alla fall, det var ett jättefin bukett med rosor och små prästkragar och de var från Susse, tack goa du, vad glad jag blev.



Min syster ringde och ylade -ja må hon leva - i eurovoicen. Hon har inte heller någon sångröst. Men tack det är tanken som räknas så klart.

Därefter gick vi ut och åt, så gott. På lördag kommer resten av familjen, men då lagar jag maten.
Fick ett jätte skön present som jag ska utnyttja så fort jag kan. Ska bara bestämma mej för vad jag ska välja. En spabehandling, men det finns en djungel av olika behandlingar. Får se vad det blir.

Kram och tack alla som hyllat mej på olika vis!
 
Git

Ny vecka - nya utmaningar!

Kalle hade sovmorgon, så jag fick kliva upp själv. Smög ut i badrummet och körde igång dagens bestyr, rengöring och utsmyckling. Därefter smög in i sovrummet för att klä mig. Kalle hade dragit täcke upp över öronen, så fötterna stack ut...då såg jag två sexiga saker sticka ut - Kalles fötter med blå sockar på. Han som aldrig brukar frysa har hittat sockar i nattens mörker. 

Iväg till jobbet, har gått ganska bra idag.  Ett par korta möten bara. Hem åt gjorde snabbt det som måste göras. Därefter lite telefon tjatter, med mamma, som var trött efter gårdagens festande. Sen ringde till svågern, som också satt och latade sig i soffan. Och till sist, men inte minst till Eva, som satt och tittade på tv i datorn, tv:n gått sönder, trist.

 Gjorde iordning en turkisk yoggi dessert, med lite grädde och frusna hallon, mums-filli-babba. Men idag saknar jag ostbågar!!! Det har kommit en ny variant, ostbågar med chilli, tänk det får jag aldrig äta! Då känner jag mig som en ful kylskåpsmagnet.


Men jag ska hålla ut, det är ju jättegott, även om jag känner mig lite "svag" ibland.

Go kväller!

Git 

  

Mamma 85 år

Att man kan blir så trött efter ett 85-års kalas? Började förberedelserna i morse med att baka en glutenfri tårta. Okey, jag kan inte baka, men jag vispade grädde och hade färdiga marängbottnar åsså la jag ihop dem och rev  choklad på. Färdigt!

Syster Pia kom och vi åkte upp till mamma, dukade, fixade och sen kom alla gästerna, vi var 22 st, och det roligaste var att alla var samlade, kusiner och barn, barnbarn och barnbarnsbarn. Den yngste Liam 2 månader, jisses så små dom är. Med en exotisk planka och prinsesstårta blev det väldigt lyckat. Mamma var nöjd, men jätte trött, vilket märktes för hon blev mer förvirrad för varje kvart som gick. 



Mamma skårar  tårtan! Fin i sin rosa schal!




Mitten, mammas storasyster Ingeborg, den äldsta systern Louise (95 år) kunde inte komma 
Längst till vänster, Eva min kusin.



På bilden Micke och Fia de nyblivna föräldrarna, Anne håller lilla Liam.

Nu är det dax för Beck - Gamen.

Go kväll

Git 

Shopping och slappa!

Sov inte riktigt så länge som jag ville. Men det får jag ta igen senare tänkte jag. Efter diverse updrag på morgonen, ringde jag jobbet, fortfarande strul. De kämpar på, ni är riktiga kämpar!

Väcker sonen som bara ska sova en kvart till, när han väl är uppe, upptäcker då att hans målvaktsutrustning ligger i tvättmarskinen, blöt...mitt fel? Tog gammal utrustning, sen  så måste vi bara iväg till Team Sportia, hämta bollar, in där, på väg till samlingsplatsen (match i Killeberg), väl inne i bilen igen, det är mer grejer vi ska ha på Team Sportia, ur bilen och in i affären igen, hämtar en låda till med utrustning, sen till samlingen, pust och stön! In på Lindex och köpt pytte små kläder till Liam som jag ska få träffa för första gången i morgon., min systersons pojk. 

Jag åkte hem och lägger mej i soffan för att läsa aftonbladet. Somnar och vaknar 3 timmar senare när Kristoffer kommer hem. Oj, det behövde jag verkligen. Hungrig har inte ätit på hela dagen, köpte kycklingrulle till oss, skrapade ut innehållet och slängde brödet. Gott!

Tagit itu med tvätten, och nu är det lördag kväll, ska inte göra ett enda dugg mer. I morgon fyller malla 85 år (hon gissade på 75 år) då ska vi ha kalas för henne, syster yster har fixat maten och bakat tårta, jag fixar dricka (ja alkoholfri, mamma har alltid varit nykterist, tur det inte är ärftligt) duka och pynta, alla kusinerna kommer att träffas igen. 

Chefen, ha så kul ikväll dansa för mej också, hade varit kanonkul att vara där.

Kram, åsså är det ju alla hjärtans dag!

Git 

Fredagen........

Fredag den 13:e, trodde jag var en turdag?  Så var det ju inte riktigt då. Mycket strul på jobbet, fungerar inte, fungerar, något annat fungerar inte, nu gick det också fel...Det suger energi!!! Det kommer att bli bättre. Bara förståelsen och kommunikation hänger med.

När jag skulle gå hem, upptäckte vi ett nytt problem, stod och småsteppade, hade tid hos frissan och passa...lämnade telefonnumret och sprang iväg. 3 missade samtal när jag var färdigklippt. Skyddade, misstänkte vem/vilka det var, ringde tillbaka, ja teknikstrul.

På kvällen ringde jag ner till jobbet, de har det sådär, får så dåligt samvete, med vad mer kan jag göra?
Sen kom Mattias och Emely, vi åt och sen spelade vi spel, Med Andra Ord och Galen Panna, så himla kul! Kalle skulle gissa på jävulen i Moskva haha.  Precis vad jag behövde, Galenpanna - så skönt att slappna av och garva.



Efter spel och vindrickande var det dags att sova.

Som en stock,  runt midnatt slocknar jag totalt

Git

Sanningar om livet efter 39!

Fick ett mail idag av en go kompis som jag tycker är ganska kul! Se här:

Kvinnor över 50 får inga bebisar därför att de skull lägga dom någonstans och glömma bort var. (hu hemska tanke)

Ett av livets mysterier är hur en 2 kg låda med godis med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt?! (finns det forskning på detta?)

Min hjärna inte bara vandrar iväg ibland - ibland lämnar den mig helt! (trot om ni vill)

Det bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor....(åsså får man ömma knölar på köpet)

Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det. (jag bor i Älmhult)

Ju äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt - därför då har din kropp och ditt fett bivit verkligt goda vänner. (jag ska se till att vi blir ovänner illa kvickt!)

Ibland tror jag att jag förstår allt - sen återfår jag min medvetslöshet. (?)

Jag gav upp jogging när mina tights gneds samman och satte eld på mina strumbyxor. (varför uppfann man inte strumpbyxan, en lönsam affär, säger min man) 

Problemet en del kvinnor har - de blir helt upprörda av någonting och sen så går de och gifter sig med honom.  (gäller inte mej då)

Kram alla härliga kvinns!!

Git

Övervikt är bra!

Läste en artikel som jag HJÄRNA delar med mig av i Expressen.se. Jag kände mig genast mycket nöjd med mig själv. 

Överviktiga kvinnor har mer av hormonet östrogen, vilket är positivt för vissa hjärnfunktioner, säger KI-forskaren Petra Thilers.
Vidare säger hon att övervikt skyddar hjärnan något mot den försämring som kommer naturligt med åldern. Övervikt gör att vi kvinnor behåller ett par viktiga hjärnfunktioner bättre än normalviktig (även då om maken tycker jag är jätteviktig)
Tjocka har också en förmåga att hålla många bollar i luften, samt den visuospatal förmåga, vår rumsuppfattning (kanske inte så konstigt, många utrymme är ju trånga om man är överviktig).

Fast jag tror ändå att jag fortsätter med min LCHF kost, det är ju så gott. Och jag mår bra förutom i helgen, gissa själva hur man kan känna sig när man ätit massor med hårdost som ystat sig i magen. Jo tack,  det värkte upp i kindtänderna, och tänk er att försöka få ut ett bowlingklot som sitter lååångt ner i magen. Inte lätt. Räddningen blev Aloa Vera juice och kokosfett. Smidigt!



Ha en trevlig kväll!

Git


Frustration!

Vet ni hur ordet frustration beskrivs? Här kommer en mycket träffande förklaring: Känslor och reaktioner som uppstår när vägen till eftersträvat mål störs eller hindras!! Det kan jag skriva under på idag. Både störningar och hinder stämmer bra med denna tisdag. Usch.....

Maten var färdig när jag kom hem, så en lugn middag och sen en runda på IKEA för att bara få idéer och inspiration. Tja, känner mej lugnare nu.

Nu till något kul och positivt ----- eh ------ få tänka mycket ------  äh det får bli lite onödigt vetande som i sig är rätt intressant läsning, visste ni det här?

1. Fjärilar smakar med fötterna.

2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.

3. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

4. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.

5. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.

6. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.

7. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

8. Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".

9. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.

10. Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.


Gokväll!

Git



Ps: Nr 7 ovan, har jag testat, prova ni också, hur det gick? Kul! 


Ensam...

Nu känner jag mej jätte ensam. Stoffan jobbar ikväll, maken jobbar ikväll. Anne har varit här och hämtar Rutan för att skjutsa henne till Halmstad, där matte och husse bor, de kommer hem i morgon fm. Bruna och fina klart.

Har lagat en blomkålsgratäng och färsspett med helvetetssås i, bamsegott!!! Inte så kul att äta själv bara.
Har äntligen fått tummarna loss och bokat klippning, fredag åker mössan av. 

Ikväll är det fullmåne, då brukar jag inte kunna sova, jag letade lite om det är fler som har det och om det beror på något och då spekulerar sömnprofessor Torbjörn Åkerstedt att många klagar på sömnstörningar vid fullmåne, även om ingen undersökning bevisat något - Men om man psykologiskt ställer in sig på att man inte kan sova vid fullmåne blir det sannolikt så. Så ikväll ska jag ställa in mig på att sova tidigt, inte bry mig om att det är fullmåne!


Sov gott
Git



Överraskning!

Jag älskar överraskningar, vem gör inte det förresten? Ja, så länge de är positiva. Så glöm inte bort att överraska varandra, vänner när som helst de minst anar det!!

Pajerna blev lyckade i går, ner med dom Aktivitetshuset. Hem och lagade en god middag, Tias o Emely kom och vi tittade på melodifestivalen tillsammans, tja det var ju inte så bra. Sämst tyckte vi var Caroline af Ugglas, mycket märklig låt!  Petra Mede, programledaren, sorry, men kan du inte vara dig själv en enda gång? Hoppas det blir bättre nästa deltävling.

Snabbmiddag idag och sen upp till mamma och fixa hennes tvätt. Nu mys i soffan! Idag ska jag inte missa Bäck kl 21.00 somnade förra söndagen innan det började.

Ha en go kväll!

Git

Ledig?

Nyduschad och klar för dagens aktiviteter, som måste börja nu!!!


Då har helgen börjat och jag har inte ens börjat med allt som ska göras ännu. Virestads IF har fest på Aktivitetshuset och jag ska göra vegetariska pajer, vet ännu inte hur många, det kan ju förhoppningsvis inte bara vara jag som ska göra paj?
Jag bestämmer själv att jag gör två, de får plats i värmluftsugnen samtidigt. Sen måste jag städa Kalle ligger febrig, så jag får ta tag i skiten själv. Tvättkorgen är full (och då är sonens kläder fortfarande inte nerburna). Jag tänkte vara duktig och gå och träna en stund på gymmet. Håret är glanslöst och behöver en uppfräschning av slingor, kanske hinner jag det i morgon. Nä dax att ta tag i allt, jag blir helt matt av att vara ledig!!!

Git

Singing quiz!

Efter jobbet igår var vi några  stycken som tog oss till Värdshuset och åt lite god mat (nachos med köttfärssås, två såser, bytte ut nachosen mot gurkstavar) och gott vitt torrt vin. Pillan skulle bara parkera bilen hos  Previa, hon skulle sova där på natten, fick rita en karta, från Previa till Värdshuset....hon har inte heller något lokalsinne, jag tror faktiskt att mitt är lite bättre. 

Efter lite småsnack och lära-känna-chefen bättre, gick vi vidare till After Work, där var det sångtävling, ja vi var ju tävlingsmänniskor, det gick inte undgå att se för de andra gästerna. Vi stod upp och skrek ut svaren nästan varje gång.
Riktigt kul! En av arrangörerna stoppade mig när jag var ute och tvättade händerna, han undrade om vi hade några ideér till några mer sådana här arrangemang där publiken blir så aktiverade. Jag hänvisade honom till Pillan.

Pop Music questions


Idag på jobbet så dök hela linjen ner och allt gick ner, det är en mardröm varje gång. Vilket stim det blir, innan man hittar orsaken och kan börja jobba på den och får en ungefärligt tid på när det kommer tillbaka. Tack och lov varade det inte så länge denna gång.

Idag tog min luftspray slut på jobbet, oj då. Fick reda på vad den kostade!!! Det kunde jag väl fått veta innan? Ja man gav den till en som skulle använda den på rätt sätt, och inte leker med den. Försent. Men nu är mitt tangentbord jätte rent det är bra.

Kvällen blir utomordentligt lugn (maken ligger hemma i flunsan), har precis ätit köpe-thaimat, så gott. Ja Eva, jag åt inte av riset, pillade även bort morötterna. Åh, nu glömde jag ju köpa djävuls-såsen där inne. Hade jag ju haft tid med när jag ändå stod där inne och vääääntade på maten (45 min). 



Ha en go fredag kväll 

Git

Excell kompis!

Ja nu är jag trött, min arbetsdag är precis slut. Med lite paus för äta middag och hämta färdig glutenfri semlebulle till Tias, som Tellan beställde åt mig igår. Fanns på bageriet jämte oss. Så nära utan att veta, då hade jag sluppit baka champinjoner.

Har som sagt precis packat ihop min jobbdator, suttit med excell-listor och "pillat", saknar en mus att styra med. Blir lite tokigt när jag ska autosummera, summerade några rader och fick slutsvaret: SANT, hur i hela världen kunde det bli ett ord??? Någon som vet!

Nyheterna på TV4 sen sova 5 kvart i timmen.

Godnatt

Git

PS. Jag har inte rört rummet där uppe, tallrikarna var borta när jag kikade in, men det ligger fortfarande kläder på golvet och bäddmadrassen är på väg av sängen.

Curlingmamma?

Är jag det eller? Ibland tror jag det, därför ska jag försöka tänka mycket mer på det. Att inte gå in och bädda sängen när den är obäddad, inte ta ner tvätten och lägga den i tvättkorgen när det är tomt itvättkorgen där nere, förstår jag ju att någonstans måste ju tvätten finnas. Och den ligger på golvet, i badrummet, eller på golvet i garderoben. Jag ska inte plocka upp det mer!

När jag kom hem idag, var det inte så mycket tvätt liggande hos unge herrn, men väl två tallrikar med lite rester på, intorkat, förmodligen från i går kväll. De får stå där tills det börjar lukta, jag ska inte ta ner det.

Det ska bli spännande och se när han upptäcker att allt finns kvar där han lagt det. En ny erfarenhet för honom, så nu säger jag upp mig från den tjänsten. Och börja på nästa projekt se till att detta ovan, kommer att gå bra, Rom byggdes inte på en dag, någonstans måste man börja, det är aldrig försent, så nu börjar jag fostra lite till. 

MEN förutom det så är han ju den goaste lillebrodern vi har så klart!!

Och jag älskar dig gubben, du har många goa sidor, ska bara få ordning på en sida till, ovan. 

Kram

Mamma Git

Matfixerad!

Jag har blivit helt matfixerad!!!! Ja, jag var väl det innan också, men nu när jag försöker mej på LCHF (low carb high fat) så läser jag alla recept jag kommer över. Till och med bakar. Just nu har jag baconmuffins i ugnen, var ute och tittade på dom och 3 st har runnit ut över hela plåten....men de andra såg fina ut, får se när pip-klockan drar igång och jag ska ut i köket och titta på resten. Vill inte gå ut innan det piper.

Har idag varit i växjö och manglat tuttarna i röntgen, en riktigt obehaglig grej, men tur att det finns och man blir kallad. Därefter skulle jag ut i möbelaffärer och leta lite nytt. Hamnade istället i några klädbutiker. Hittade lite smått och gott att ha på sig. Bla köpte jag ett par för stora byxor, det händer ju inte så ofta, märkte det när jag kom hem och bytte om till dom och nu någon timme efter hänger dom, lite kul faktiskt.




Gottit hoppas jag!

Go kväll
Git

      

Revy lördag!

Igår var jag och mannen i Osby för att titta på en ny fåtölj och en ny soffa på Annorlunda rum i Osby, tyvärr fanns där ingen vi fastnade för. Därefter till blomsteraffären för att köpa blommor till David som dansar i revyn som vi ska på ikväll, ingen före mig i kön, men det tog 20 minuter för henne att binda om 10 tulpaner med lite grönt i. Kalle satt i bilen och väntade, han trodde jag gått hem och lämnat honom utanför i bilen. Ja, det går inte så fort alla gånger...

Revyn började kl 16 och vi var på plats i baren redan 15.30. Den var ganska bra, bättre förra året, men det var en del riktiga asflabb i alla fall. Tex. Vet ni vad världens minsta kyrka kallas? Jo, kondomen - En ståplats och klockspelet utanför.

Därefter hem till Ola och Eva som bjöd på riktigt god mat (som vanligt), Haide, Lena, Stefan, Sture och Ingrid också. Efter maten ner i cigarr-och drink källaren, kvällens provning var Rom, fanns några riktigt goda, men också några som var riktigt vassa. 

Dax för cykeltur hem och sova, fotbolls cup i morgon, ja inte för mig, jag ska ha sovmorgon!!!

Git 

RSS 2.0