Sötis!

Hittade  Elin och Håkans lilla tjej på nätet, vilken sötis! Agnes föddes igår morse, så ofattbart att hon har funnits i en mage, jag är alltid lika imponerad hur dom kan få plats och att man sen får ut dom! Vilken konstruktion kroppen har egentligen.

På jobbet idag har det varit mycket som ska fixas till, nya saker som kommer, det är alltid spännande och se hur det artar sig, men det känns väldigt bra att hitta andra vägar, prova på nya sätt att arbeta på. Ser nyfiket fram emot detta!

Vi ska i vår grupp också åka på teambuildning, det ser jag mycket fram emot, det känns bra, eftersom vi är en ny grupp! Vi behöver prata igenom hur vi vill jobba frammåt. Bra initiativ chefen!

Kvällen, vill att den ska bli så normal som möjligt. I morgon tar vi farväl till vår älskade Ami, det känns så tungt att det inte går att beskriva.

allt gos och kram till Ami

Git

Jobbigt!

Är hemma med förkyldning, tungt och flåsigt.

Vår hund Ami är sjuk, vi trodde han hade analsäcksinflammation, så vi har nu försökt i några dagar att rensa detta utan resultat. Kalle fick tid hos veterinären idag. De sövde ner honom för att kunna undersöka. Det var inte det, han har fått cancer, 3 stycken tumörer i olika storlekar som växer i baken på han.

På söndag fyller vovven 13 år, så visst han lever på övertid, han har trivts med oss, och vi med han.

1 oktober, på onsdag, har vi fått en ny tid med honom. Då ska han få somna in, så han slipper ha ont mera. Det känns väldigt tungt, han är ju så speciell...vår håriga, avundsjuka, gråtande, skrattande hund, som alltid funnits sedan barnen var små.

Alla vill till himelen, men ingen vill ju dö!

 

Älmhultsdagarna!

Man ur huse i Älmhult när det händer något, jätte kul att så många ställer upp och ser till att det blir så bra. Gårdagen strosade vi omkring, åt thai mat, lyssnade på storbandsjazz.

Avslutade det hela på förfest hos kompisar och sen till Speak Easy, åldersgräns 28+, ha va bra, jag behövde inte visa leg. Lite besviken faktiskt, men okey är ju några +++ till. DJ med schlagerhits, uj vad vi sjunger bra! Växeln hallå och Kung i baren. Dansgolvet var såphalt av glassplitter som fastnade under stövlarna sen var det bara att åka kana.

Idag var det talangjakt på torget, Åh va de är gulliga, det var ju mest yngre, den äldsta var väl 17 år och den yngsta 6 år som sjöng Idas sommarvisa så klart.

Därefter kom Hero, en knarkhund som Lions i Älmhult sponsrat, visade upp sina kunskaper, tänkte att nu finns det kanske någon som får bråttom från Torget. Shit va duktig han va. Så glad när han hittade knark i en väska, sparkade på den tills den välte, sen var det hopp och lek!

Nu ligger jag i soffan och är så trött att linserna inte har någon som helst betydelse, de bara hindrar ögonen från att somna in helt, det kliar då. Jobb i morgon, en vecka till med Elin sen är det jag o Susse. Det kommer att bli så bra.

Godnatt!

Git

Äldreomsorgen

Vi vill väl alla leva länge, men ingen vill bli gammal! Hur det nu hänger ihop? Har i flera timmar igår kväll försökt få någon från Hemtjänsten att åka med mamma till sjukhuset, hon ska in på ny undersökning, då man upptäckt fler märken som måste tas bort. Kallelsen kom i måndags och tiden är på onsdag, snabba ryck. Svaret är att det är i första hand anhöriga som ska följa med, men om man inte kan så ordnar de någon som följer med. Så fasen heller de gör, efter diverse disskusioner om vem som kan och gör det, blev det till slut en som följer med henne, känns inte alls kul att det ska vara så besvärligt att få hjälp till en som är gammal och sjuk. Jag är så trött på allt tjafs, undrar ibland vad hon betalar för och hur deras kommunikation fungerar, om jag hade haft möjlighet att följa med hade jag inte ens bett dem om hjälp!? Nä, man får nog se till att bli gammal, men hålla sig frisk, eller lägga undan pengar till en egen personlig assistent som kan ta hand om mej om jag skulle behöva. Festen på IKEA/Ikano i lördax var i alla fall mycket lyckad, har fortfarande ont i tånaglarna efter ett par alldeles för spetsiga skor och hög klack och mycket dans. Kul att träffa alla kollegor från tidigare. Dax att laga lite mat och fundera på vad som vi ska bjuda på på lördag, då är det cykelfest och vi ska bjuda på förrätt innan vi cyklar vidare till någon som vi inte vet addressen till ännu, står i ett hemligt kuvert, som vi inte får öppna förrän på lördag kl 18.15, och det går omöjligt att kika in i kuvertet, har hållt upp det framför glödlampor, men de har vikt lappen dubbel så det inte ska gå att se. Typiskt! Git

RSS 2.0