Mattkant!

Var på Willys igår och snabbhandlade, i foajen ligger en jättestor matta, får in foten under den och tar ett galtasprång för att inte slå på näsan, klarade det riktigt bra. Vände mig snabbt om, ingen såg mig, skönt. Lade tillbaka mattan snyggt och prydligt, kommer ut genom dörrarna, då står där ett "fyllo" och skriker; - vet du! Om du hade varit i USA och vrickat foten så hade du fått 100:a tusentals kronor  i skadestånd, men här i Sverige här får du bara 18,50, och sen följde han mej hela vägen till bilen och gapar! Kastade mej in i bilen, där jag brast i skratt, vilken djuping!

Har varit i Växjö idag och letat efter julfest-klänning, inte kul! Detta verkstads vita lamporna i omklädningsrummet döljer inte en valk. Hittade till slut en jätte klänning som förvillar blicken, ha ha kanonbra.

Ha en go lördagskväll!

Git

Lördag!!!

Åt en riktigt "fet" frukost med allt som sig bör, bacon, äggröra fil och flingor mm. Vilken start! Har sedan tagit hand om veckans tvätthög, pust! Ska aldrig mer låta stryktväggen vänta flera dagar, bäst att ta den efter hand.

Cyklade ner till systemet för att inhandla lite vin inför kvällen, hade gjort mej iordning så fint så, sen är det hur fuktigt som helst ute, och eftersom jag har världens mjukaste hår, så hängde det som en fläskkotlett över huvudet när jag kom hem, bara att börja om, inte kul.

Grattis till Doffan, som fått jobb, ska blir så kul att få lite service från dej någon gång ibland! Du kan börja träna hemma hos oss såklart. 

Blir en myskväll idag, Tias o Emely kommer hit och vi ska äta lite plockmat, det är ju så gott med lite av varje. Och hoppas det är något tävlings-musik-program på tv, så vi får lite spänning ikväll också.

Har förresten hittat en man som jag är djupt förälskad i, tyvärr finns han inte längre, men tack för att din musik lever så starkt. Lyssna oc h njut!

http://www.youtube.com/watch?v=0OMLoAtC9RY&NR=1

Sen måste ni bara söka på Connie Talbot på youtube. En liten varning, ta bort mascaran innan och ha papper till hands, nåt så ljuvligt (brukar inte använda det ordet, men ni kommer att förstå vad jag menar när ni lyssnat på henne)  

Ha en underbar helg

Git

Veckan som gått!

Händelserik vecka. Intresant på jobbet, många bra samtal. Underbara framtid det mesta är ännu ogjort.

Onsdag kväll var vi ganska många från jobbet som var ute och åt tillsammans, därefter var vi på stor Seans, lite spännande är det allt. Hon valde ut några stycken som hon sa att hon hade kontakt med någon anhörig, en del hade hon en hel släkt bakom sig, som ville prata med den som satt där. Helt plötsligt så pekade hon ut mej, då var det en man som ville prata med mej. Hon pratade om äppelträd, klänning, en bäck, gott recept på lax och att jag ska ut på en långresa - till Cuba? Tja, det vet jag inte, men det är klart, det kan väl vara fint där med. Sen pratade hon att hon såg Jane Fonda och Susanne Lanefeldt, tja jag har ju jobbat som instruktör på Dahlins och Friskis, så det stämde ju. Åsså sa hon läppar och färg, ja jag använder alltid läppstift. Däremot sa hon Januari, jag har ingen som jag vet som fyller år, och så fick jag ett namn; Ester, vem är det? Ingen aning. Helt kan jag inte föringa det hon sa, men samtidigt är det ganska generella saker hon säger. Lite knasigt men ändå inte.



I går var vi på stor Haloween fest hemma hos Ola o Eva, jätte trevligt, kul upplägg och många gamla bekantar och kompisar, undan med borden lite senare och så bjöds det upp till dans, skitkul!

Vid hemdax skulle jag cykla, men det var ju iiiiskalt, så kom Frida och skulle hämta sin mamma och pappa, lyckades tränga in några fler i bilen, vi var åtta vuxna, men det är lugnt, det finns inga poliser i Älmhult efter kl 15.00 (det står på dörren till polisstationen, där hänvisar de till Ljungby). 

Dax att sova, Godnatt!
.




   Git

RSS 2.0