Regn faller...

Maken har ledig dag. Han har tvättat och oljat i altangolvet. Då när han var färdig började det regna. Han var inte glad för det. Den enda tröst var att regnet bildade stora droppar och lade sig som en hinna på oljan. Hoppas att det inte blir förstört och måste göras om, vem vet?

På jobbet är det verkligen fullt upp på alla håll och kanter. Prioritera har varit dagens ämne i olika former. Men har också hunnit med ett och annat gott skratt (jo, dagen har också inneburit en rejäl frustration, men det gick över). Så nu är det bara att köra på, inga energitjuvar mer.

Min tanke ikväll går till en fd kollega som mist sin son i cancer. Han är en Ängel nu!



Workshop!

Idag har jag varit på en workshop i Växjö som heter Visionärt ledarskap. Mycket spännande och i tiden. Handlade mycket om värderingar, mina egna och hur man handskas med andras. Träffade också ett antal nya kontakter som har sina intressanta erfarenheter, som ofta är ganska likt de situationer och miljöer man själv befinner sig i. Men man får ändå andra vinklar på saker och ting.

Med ny energi och nya lärdomar och en del gamla kunskaper kom upp till hjärnkontoret igen.

På hemvägen svängde jag inom köpcentret för att leta efter en vårkappa. De var slut. SLUT! Hur kan de vara slut, när vinterjackorna inte ens har hamnat i vinterförvaring? Hur har folk kunnat komma på tanken att köpa en vårjacka mitt i vintern? Det är ju nu som våren kommer smygande. Jag fattar det inte.

Vad ska jag göra? Jag har snurrat runt på nätet, tittat bland mina "gamla" i klädgarderoben, men inte hittat någon där heller. Förra årets kappa/jacka, gillade jag inte av någon anledning, så den har jag skänt bort till en som letade efter just en sådan. Kul när den ändå kom till användning av en som ville ha just en sådan.

När jag kom hem skulle jag tanka bilen. Körde och letade efter bensinmack i Älmhult där man kan tanka Etanol. Det var inte det lättaste. Blev tvungen att ringa uthyraren och fråga vart jag skulle ta vägen. Efter att jag hade kört runt några gånger. Det fanns ett ställe, tur för jag var på väg att ge upp, lite trött och hade inte lust att ägna någon längre tid åt detta. Nu vill jag ha en stund i soffan innan det är dax att kliva upp.

Shopping tur i Hultet!

Vaknade utan att klockan ringde 6.30 idag. Bestämde mig ganska snabbt för att INTE stiga upp, snurrade runt och slog mig själv med en gummiklubba, det gav önskad effekt. Var avsvimmad till ca 8.30. Skönt. Åt en bit LCHF fläskpankaka till frukost. Cyklade sedan ner till bankomaten för att hämta lite cash. Då ringer mobilen, Eva står i hallen hemma hos mig och väntar, tur att hultet inte är så stort. Tog endast 1 minut att cykla hem.

Vi gick till vår second hand butik för att spana. Jag vill ha en riktig sås snipa som man hade förr. Har haft en förut, men den gick i kras. Och de finns inte att köpa i affären längre. Hittad en för 20 kr, som hittat. När jag ska betala, vänder kvinnan upp botten och säger, du vet väl att detta är en Hackefors? Nej, det vet jag inte, och känner inte till Hackefors heller. Jo sa hon detta är ett fynd, den är värd ca 300:-. För en såssnipa!!! Hur ska jag nu våga använda den? Jo, det ska jag, för jag har bara gett 20:- för den och att köpa något som inte går att använda är rätt meningslöst. 


Min "nya" Hackefors såssnipa!
Jag shoppade mer där, en vit päls med jätteluva och muff till händerna, en sådan som is-prinsessorna har på bild! När jag ska använda den...hm. Det får bli till nyår! Det var bara en ren impulsköp, men så fiiin.

Vidare till IKEA och köpte kryddväxter och sen en runda på torget lite mer kryddväxter, besök i juvelerar butiken och sen var vi klara. Satte oss på balkonen och njöt av en god camembert och tunt hårt bröd, chillichoklad och kaffe. Solen värmde och molnen kylde.

Var uppe en sväng hos mamma som återigen lyckats få tv:n ur funktion, nu var antennsladden spårlöst borta. Hittade en kortare version, kopplade in den, desvärre hänger den en halvmeter över golvet vid hennes säng, så risken att hon snubblar på den är överhängande, måste skaffa en ny i morgon och göra ett nytt ingrepp i morgon.

Makens jobbhelg så i morgon blir det latmasken som tar över, ska fylla i blanketter och deklarera på korsan och tvärsan, hoppas sedan på 15 grader plus så grillen kan få göra lite nytta i morgon eftermiddag. Putsa den andra halvan av husets fönster, måste bara dela upp det. Det är bland det tråkigaste som finns att göra. Jag önskar mig presentkort på fönsterputsning när jag fyller år!!!


Mörkt!

Vintern håller sitt grepp om Älmhult, igår snöade det i två timmar. Mörkt tidigt och blåsigt kallt. Kylan sitter i idag också, ett grått moln vilar just nu över oss. Tänkt när våren kommer på riktigt. Har lite svårt att föreställa mig hur värmen mot huden känns just nu.

Det blir till att blunda hårt och dagdrömma om vit sand mellan tårna, en svag bris som svalkar, ett dopp i det böljande havet, blunda och känn efter...Inte titta ut.


Längtan! 



Havet!


Häääärligt väder!!!



C-vitamin kick!

Undrar om C-vitamin har den effekten att man blir piggare? Det sägs ju så i all reklam. Jag blev ordinerad att äta C-vitamin för att min motståndskraft ska stå emot en eventuell vattenkopps sjuka. Har tagit det i två dagar och kunde inte somna inatt, kl 01 var jag uppe och hittade Valerina natt (som jag köpte för att kunna sova på planet till Thailand) stod att man ska ta dem en timme innan sänggående, så jag tog dom och somnade kl 02. Är det på riktigt, eller blir det bara så för att det står så?

Skit samma, jag somnade och vaknade pigg i morse. Efter en dag på jobbet så hade jag lika mycket energi. Sydde upp ett par byxor som var för långa, monterade bort stolsdynorna, tog bort klädseln på sofforna och sen bort till Willys och köpte Vanish så det blir riktigt vitt. när jag stoppade dem i tvätten. Tog bort några små fläckar på mattan. Strök tvätten och lagade kycklinggryta. 

Åh, det är så härligt att känna denna energi, det är nog inte bara C-vitaminerna, det är säkert all energi som omger mig varje dag också, både hemma och på jobbet. Hoppas det håller i sig. Yngste sonen tycker att han känner sig bättre idag, det är skönt, även om det gör ont på honom.

  

Vilodag!

Helga den! Ja ett och annat kan jag ändå ta till mig från den heliga skriften, helga vilodagen. Helgen har annars varit så hektisk och konstig, så söndagen fick bli vila. Sov så länge att jag knappt kom ur sängen, ryggen protesterade att ligga horisontalt så många timmar.

Har ägnat några timmar åt att leta barstolar på nätet, har hittat men för dyra för en smålänning. Vet du någon som har dessa stående på vinden till ingen nytta så hör av er.

Klicka för att se nästa bild
Hittat två stycken av dessa på blocket, men jag vill ha fyra st.

Visst är de snygga. Dessa tillsammans med en runt stå bord, hade varit snygg i matrummet.

Lill sonen går omkring i en flanell pyjamas, för att inte skavet på utslagen ska bli så tuffa, men värst är värken säger han. Det är en inflammation i nervrötterna som orsakar smärtan vid bältros, sitter i ca två månader. Usch jag lider verkligen med honom. Jag får nog vara lite hönsmamma ett tag nu.


Läkare och en och annan kvacksalvare!

Lill sonen har haft en brännande smärta några dagar i nacken och ut mot vänster axel, nu har det även blossat upp utslag, idag började det sticka även i ansiktet. Vi ringde sjukvårdsupplysningen, fick prata med en mycket trevlig och kompetent sköterska. Hon sa direkt Beltros. Åk in och få det bekräftat och medicin.

Hon bokade tid på jourläkarcentralen i Ljungby. Vi kom dit. Hade lite underhållning i väntrummet. En pappa satt där med sin dotter, det var innebandy för damer på tv:n  som stod på, plötsligt säger pappan "heter hon Salming som spelar där?" (det stod Salming på deras lagtröjor), "nä, sa han de heter det allihopa!". Jag bröt ihop och kunde inte sluta skratta, sonen som satt närmast försökte verkligen att inte skratta. Sen kom en taxichaufför med en tom rullstol och letade efter Elsa, han gick som en struts i högt gräs. Andra skrattanfallet. Till slut smög det förbi en vitklädd man och mumlade tyst "Elin", det visade sig vara läkaren. Elin gick in, efter henne var det vår tur.

Han tittade på det och sa att det var eksem. Kan bero på tvättmedel, mycket konstiga saker som finns i mat nuförtiden. Knutan i nacken är en cysta och har inget med eksemet att göra. Sen skrev han ett recept på salva och gick.

Vi åkte till en restaurang och åt, men det kändes inte bra i magen. Åt lite, sen ringde jag sjukvårdsupplysningen igen, träffade på samma kvinna. Hon sa att hon var säker till 90% att det var bältros, hon tyckte jag skulle ringa tillbaka till sjukhuset, själv skulle hon prata med sin chef, hon sa att det är inte lätt och få rätt mot läkaren som har gett en diagnos.

Men jag ringde tillbaka och sa att vi inte var nöjda, att jag inte kände mig bekväm eller tyckte att han var trovärdig. Vi fick komma tillbaka och träffa en annan läkare. Sonen han knappt ta av sig tröjan när den nya läkaren sa på två meters håll, du har bältros, knölen i nacken är en körtel som svullnat, det är där det började. Medicin och en salva som dämpar klåda och hindrar inflammationen. Tur att vi stod på oss, vad är det för amatörer? Sköterskan kunde ställa diagnos på telefon och den andre läkaren från två meters håll. Det som var viktigt var att han fick medicinen inom 72 timmar för att den ska ha verkan. 

Inget farligt, men det gör ju ont, och det siter i några månader med smärtan. Däremot är det inte bra för mig! Jag har inte haft vattenkoppor. Det är samma virus som ligger latent hos de som haft vattenkoppor. Att få denna barnsjukdom som vuxen är inte så lätt sa dom. Om jag upptäcker minsta prick på mig, ska jag kontakta läkare direkt för medicin. Det är 10-20 dagars inkubationstid. Jag kollar mig noga nu. Vill verkligen INTE ha detta.

Vad jag lärt mig av detta är, att stå på dig om du inte är nöjd med den läkare som du tilldelas, du kan få en annan och din egen känsla kan ju vara den rätta.

Förbannad!

Nu har jag retat upp mig tillräcklig! Hur är det möjigt att en yrkeskår beter sig som de gör? Katolska präster! Jag vet att man inte ska dra alla över en kam, men det är ju inte en enstaka präst, katolsk präst som burit sig riktigt svinaktigt åt. Och vem av alla försöker försvara deras beteende, jo självaste Påven. Inget har framkommit av hans egna beteende ännu, men, vem försvarar honom? Hoppas ingen.

Jag är ateist, men dömer ingen för den tro man väljer att ha. Däremot, tror jag att en som väljer prästyrket borde vara, i mitt tycke, präktig. Att kunna skilja på vad som är rätt och fel. Kan de inte sin bibel? Om man som vilset barn inte vet vart man ska vända sig, väljer att vända sig till Gud, hamnar i detta helvete. Kan någon fatta hur det kan bli? För mig är detta verkligen en fråga som borde vara självklar. 

Vad är det som gör att de katolska prästerna världen över, främst Europa, som de redovisat, har denna höga siffra av pedofiler i sitt yrke. Är det religionen som de tror på, eller har de en egen kartell som säger att i detta prästerskapet är vi pedofiler. Jag är ledsen, men jag drar alla över en kam nu. Det är helt enkelt för mycket och för många fall. Att sen överhuvudet skyddar de sina, självaste Påven. Ofattbart, hur i hela helvete kan det bli så här? Hur ska detta sluta? 

Jag blir så arg förbannad på vuxna människor, som ska lära ut, ta hand om och tala om för våra barn vad som är rätt och fel här i livet. Vad har dessa stackars barn lärt sig, vad har de fått för bild av vuxna och denna världen? Hur kommer deras vuxna värld att se ut, vet de vad som är rätt och fel? 

Jag är frustrerad, förbannad och tröstar mig med att jag inte tror på en högre makt, utan tror på människan som lever här och nu men i denna tro ingår tack och lov inte präster inom katolska kyrkan!     

Hoppas av hela mitt hjärta att alla dessa tusentals barn som blivit utsatta får all hjälp de behöver, för att förstå att de inte gjort något fel, utan det är dessa vuxna människor som inte försår bättre, att dessa vuxna inte är friska och att de kommer att få sitt straff.

Lynd!

Onsdagen var det Lynd som gällde, steg upp 1/2 timme tidigare än jag brukar, det kändes. Försökte somna lite i duschen, bara lite. Fick i alla fall skynda till tåget. Tack och lov var jag inte ensam. Jag har inte varit på kontoret där, så jag visste inte heller vart jag skulle gå. Vi kom i alla fall dit. Efter en macka, en kopp kokhett kaffe och en brännblåsa på tungan, körde vi igång. Bra diskussioner blev det! 

Hem vid lunchtid, åkte då med peno i flygande fläng, ett snabbt stopp på en Scan grill, vi tog det som vi trodde var snabbast för dom att tillaga, korv m mos och pitabröd med kebab. Vi fick sist av dom som var där inne. De hade också dagens, och det kunde vi väl ha räknat ut med r__en och en bit krita, att det redan var förberett och snabbast att få. Vi var i alla fall hemma i tid (peno hade ett tåg att passa).

Idag har det varit riktigt våraktigt ute, solen värmde och jag passade på att ta en TPA (Träning-På-Arbetstid) runda efter lunch. Helt magiskt skönt.

Lagade middag efter jobbet, ytterliggare en gratäng med de rotfrukter som fanns i kylen, det är bara så gott! Krydda efter smak varje gång. Tänk va bra att jag fick detta recept. Jag är ju inget fan av grönsaker eller sallader, men detta är riktigt gott, alltid!

PS. Lynd = Lund (men en infödd Lundabo säger Lynd i sitt uttal)

Helt galet!

Efter jobbet idag, stannade ett gäng kvar och städade. Min lott blev förrådet tillsammans med några till. Så mycket gammalskåpmat som blivit liggandes. Vika kartonger och springa ut i återvinningen innan klockan blev så dax att larmet sattes på, det måste väl ändå räknas som styrketräning och några steg på det?

God plockmat efter det satt som en smäck i magen.

När jag kom hem, bestämde jag mig för att göra något åt mina naglar som just nu är helt försörda, flikar sig och mjuka som papper. Jag gjorde en egen manikyr. Då gör jag helt enkelt så att jag limmar på naglar, så blir det fusk och ganska snyggt. Men, på något märkligt sätt, när jag hade en kvar, slinter jag och nageln med lim på hoppar upp och landar i munnen på mig. Mellan underläggens insida och tungan. Hur i hela fridens namn det nu gick till. Den lossnade ganska enkelt, men smakade riktigt illa. Hade också lim kvar. Limmet är inte vanligt trälim precis utan sådant som sitter som berg i en vecka minst. Det var riktigt läskigt och jag fick tag i en handduk och gnodde på tungan och läppen tills jag nästan blödde. 

Kände därefter mig lite konstig, tänk om jag fick ner lite lim i halsen? Är det giftigt? Klart det är giftigt, men hur giftigt? Tyckte också att jag fick svårt för att andas, men tror nog att det enbart var en inbillning. 

Min mamma sa alltid "vill man vara fin får man lida pin". Okey jag får ta det, men det känns helt galet konsigt!




   


Bilden lånad från Glamour.se


Barnvakt!

Vilken härlig helg! Visst det har blåst en del i hultet, men med rätta kläder och halsduk snurrat runt halsen så gick det bra att ut och traska ändå. I lördags ställde jag klockan för att hinna med en del innan syster-sonens-son skulle komma och vara med mig. En liten kille på 16 månader kan säkert hålla mig sysselsatt.

De kom någon timme senare än de sagt, tja så är det att ha barn, planeringen går ibland åt skogen. Han var jätte trött när han kom och behövde vila middagssömn. Jag hade ett ärende till apoteket, så jag tänkte nog att jag skulle klara det med honom och sen fick han sova. På med ytterkläderna på killen, sen var jag genomsvett. Vantarna, finns fortfarande inte en smartare variant på vantar till småbarn, vars händer är som gele-klumpar. Han brydde sig inte, alla fingrarna var i påsen och ingen tumme i tumme-platsen.

Min lille son ville köra vagnen (hoppas han inte övningskörde, hemska tanke, han är för ung!!)

Lite fruktstund och sen ner i resesängen, jisses vad de kan låta, men det gick snabbt över. Sen sov vi middag båda två. Därefter hade jag lovat att baka paj till hela gänget som skulle komma och hämta honom på eftermiddagen. Det blev inte så. Jag har inte riktigt koll på hur mycket tid en sådan liten person kan ta. Så det blev en till runda med vagnen istället. På hemvägen in i mataffären och köpte massor med färdiga kakor. Enkelt och mättar väl och höjer energi nivån tillfälligt.

Men summa summarium, en hel go kille som inte grät en enda gång, förutom när han skulle sova, då grät han i två minuter innan han somnade. Bara log med sina runda kindor med djupa smilgropar och en blond kalufs som spretade vilt.


En glad kille som springer runt i vårt kök!

På kvällen var vi bjudna till våra goa vänner Ola o Eva som hade gjort en rosmarinkryddad kyckling med blomkålsgratäng (med ett vispat ägg i, det blev fastare), mumsigt. Lite vin och intressanta diskussioner om livet i stort och smått! Tack för en härlig kväll.  

Idag söndag har jag ägnat lite åt trädgårdsarbete. Ryckte upp vinterplantorna i blomlådorna på framsidan och åkte till blomsteraffären och köpte vita penséer och satt dit istället, ser lite "tunt" ut, men snart är det sommar och då planteras istället sommarblommor.

Ordnade lite med tvätten, lagade mat, vilade middag med "Allt i hemmet". Nu blir det en lång härlig runda i det vackra vårvädret, klarblå himmer och sol.  

Förvirrad!

Ja, en dag kan bestå av mycket. Idag har jobbet varit intressant, det är det ju för det mesta, men vissa dagar kan vara mer spännande än andra. Jag gillar utmaningar och analyserar gärna, det är precis det som jag fått öva på idag. Hjärnjympa - hur många steg får man lägga in på stegräknaren för det??

Efter denna spännande dag gjorde jag en jätte ride - Älmhult runt - gjorde inköp av både mat och kläder, därefter en jätterunda för att få upp stegräknarens verk. Det gjorde susen. Städning väntade sedan, riktigt kul! Nä, det har inte slagit över, men jag var hemma själv och kunde röja i min takt. Knäpp tyst i huset, ingen tv på. Då är jag effektiv. Tvättmarskinen på högsta nivå, golven tvättades, duschen skurades - jag mår bra idag! 

Samtidigt som detta sker så har jag möjlighet att reflektera på veckan som gått, på dagen som gått. Och kommit fram till: Jag är tacksam!

Härlig helg väntar! 

En helt vanlig dag...

Förutom att det är fredag i morgon! Klart dagen blir vanlig ändå. Borde kanske ha tagit tvätten idag, den var helt tömd i tisdags när sonen kom hem med hela resväskan fylld med träningskläder och partykläder. Tog väl musten ur mig totalt så nu är tvättkorgen halvfull igen. Men "jag har ju hela helgen på mig"!

Näää men som jag låter bitter, ja e int bitter. Tycker bara det är trist att lägga sin energi på tvätt, putsa fönster osv. Vill istället spara den till promenader och annat håll-igång. Stegräknaren snurrar och på fredag ska vi skriva in våra steg i gruppen då kommer det att rassla till (vi har stegräknare på oss på jobbet och vårt lag ska vinna).

Helgen kommer snart och då ska jag vara barnvakt åt systersonens son, eller min systers barn-barn, ja ni fattar va? Då blir det barnvagns rally, stegdosan i byxlinningen sen kör vi Älmhult runt på 80 minuter, hinner kanske två varv på den tiden?

  

Vårmarknad!

Idag var det dax för vår marknad i Älmhult. Smaka på det, visst är det härligt våååår marknad. I går bestämde jag mig för att cykla dit efter jobbet, lite vårblommor, rökt korv och kanske några gräddbullar.


Vårmarknaden i Älmhult (bild från
Älmhults Kommuns hemsida)

Istället hittade jag ett brev som jag skulle fylla i åt mamma, hade endast en dag på mig innan det skulle vara inlämnat på Kommunen. Så det blev det som fick fixas efter jobbet istället. Jag hann i alla fall cykla ner till torget och se när de packade ihop stånden.

Kvällen har varit lugn förutom att jag suttit i soffan och jagat bovar med Hasse Aro. Desvärre var jag inte till mycket hjälp ikväll.  


Sol o hav!

Långfredag och äldsta sonen med sambo var här. Som vi brukar här så gömde jag deras påskägg och sa ivrigt; nu kan ni leta upp era påskägg!!! Såg minen på sonen, åh när ska hon sluta med detta??? Medans svärdottern småskrattande väntade på att få leta... Jag fick också ett påskägg med detta fina halsband i:

Det är cancer drabbade barn i Lund som tillverkar dom. Sedan säljer de dom och för pengarna köper de leksaker som de har på Lunds lasarett och de barn som är där. En liten silverängel med en rosa kjol, finns lite olika färger och storlekar.

 Vi åt traditionellt påskbord och sen spelade vi spel. Jag vann inte idag heller. Men det var lika kul ändå. Not!

Uppe med tuppen på påskafton fixade lite ärenden, därefter åkte vi till Sandviken. Våra goda vänner väntade med lunch när vi kom. Männen åkte till golfbanan. Jag och E-L gick en jätte runda, tittade på lite nybyggda sommarstugor, några lite äldre och så gick vi nerom havet, så rent, sanden kritvit och klarblå himmel. Känslan infann sig direkt. Det är sommar, solstolen har sjunkit ner lite på sned i sanden. Filten är sand i och solkrämen är insmetad överallt. Bruset, musiken och glada skratt från barnen. Allt var så verkligt just då. Men vi traskade vidare och sol och bad säsongen är snart här.

Den klassiska drinken fick vi jobba för. 2 äggulor, 0,5 del socker, ett glass och en gaffel, sen är det bara att vispa till du inte känner sockret i glaset, handleden börjar känna av sig efter en 15 minuter sådär. När du är klar är smeten nästan vit och luftig, då äntligen häller man i konjaken, det är äggtoddyn som äntligen blev klar. Vi satt på verandan och skyddade oss från vinden, lät istället solen värma oss, det var riktigt skönt. Herrn i huset fick tom ta av sig sina "golfbyxor" och den synen som kom...ja, det var inte lätt att ta honom på allvar, han är inte så kraftig om man säger så, utan han är lång och ståtlig och väldigt smal. Det han hade på sig var ett underställ som satt ganska slimmat överallt utom i häcken.

En super trevlig kväll med god mat, spel och musik.

När vi körde hem i dag, körde vi inom ett ställe som jag alltid brukar hitta ljusstakar och fina vaser

  
Denna fina ljusstake hittade jag, silver och vit.

Sedan köpte jag tre till i frostat glas i olika höjder, helt rena, när jag kom hem och skulle packa upp dom, hade den högsta gått sönder, den är lite tunnare, så skaftet hade gått av på mitten. Grrr det var inte bra. Men okey, två var hela och får pryda bordet istället.

Påsken!

Varför firar vi Påsk? Påsken är er den största högtiden i kyrkan och det viktigaste i det kristna budskapet. Den judiska påsken inträffar också vid denna tidpunkt. Skärtorsdagen var då häxorna brändes på bål och idag tänder vi brasor/skärselden för att skrämmas.
I morgon är det sorgedagen då Jesus korsfästes, plågades på korset, men så försvann han från grottan dit han lades efter de plockat ner honom från korset, detta var på påskdagen, så det var klart då han uppstod igen!

Är det detta vi firar med sådan matfrossa att betalsystemen i butikerna brakar ihop? Vi svenskar handlar mer mat under påsken än vi gör till jul, jag fattar inte det, men det ska visst ha något att göra med att det är mer helgdagar i påsken. Men vi är oftast lediga lite mer vid jul, semesterdagar, då äter och träffar vi familj och goda vänner. Jag får i alla fall inte ihop det.

Oavsett så har jag gett mitt bidrag till handeln idag, gjort så många ärenden i alla möjliga butiker. Och har även besökt kyrkan. Eller i alla fall kyrkogården, där jag gjorde fint hos min älskade pappa. Vad jag saknar honom, det är många år sedan han lämnade oss. Men jag träffar honom regelbundet. Nu tror ni det slagit runt lite va. Men jag drömmer ofta om honom, och dessa drömmar är så verkliga. Så när jag vaknar på morgonen så har det hänt. Då har jag fått träffa honom igen. Det känns härligt. Det dumma är att jag inte kan träffa honom när jag vill, utan det bestämmer drömmarna. 

Det är viktigt att ha drömmar, både när man sover och när man är vaken!

Mitt påskpynt!

    

Glad Påsk på er alla!

RSS 2.0