Helgen!

Vad är det som gör att det är så kul att ha sönder saker? Satt i soffan i fredags kväll/natt för att se färdigt en film. Hör att det är många ungdomar ute och rör sig, bullrar, kastar saker, går omkring med påkar och slår på det som kommer ivägen. Är det verkligen så här man måste vara som tonåring nu för att dra till sig uppmärksamhet? Nu menar jag inte att alla gör detta, det är naturligtvis en liten klick. Men det är de som hörs och syns mest. Plötsligt på natten hör jag en hejdundrades klirr-krasch-bom, jag sjunker ner i soffan, vill inte synas genom fönsterrutan. När gänget som just passerat är utom synhåll, vågar jag mej ut. Ser ut som det ligger en kruka på cykelvägen. Nä, det är en stereo av äldre klumpig modell, jaha, är det normalt att man är ute och bär på en sådan och sen slänger den för att den är för tung att bära eller? Upptäcker då att ett fönster till en affär är krossat, det var de som lät tidigare. Ringer ägaren som sömndrucket kommer, de ringer för att göra en polisanmälan, det tar då ca 1 timme för polisen att komma, tur att det inte var något värre som hänt, det tar ju sån tid att komma. 

Lördag kväll då, jo, den var betydligt lugnare, några 15-16 åringar vinglade omkring och tog en "raggar" runda runt huset , sen in igen. Några äldre ungdomar lekte med de kundvagnar som fanns på parkeringen, några sitter i kundvagnen, resten skjutsar på allt vad de kan och sen släpper WHIIIIII va kul?!

Själv var det lugna timmen, satt och höll hårt i tummarna för att BWO skulle ta hem segern och få visa upp sig i Belgrad, men icke, men Perrelli kommer att sköta det också.

Allt från hultet idag!

Git

Fredag, fredag världens bästa fredag!

Efter lunchen när jag gick tillbaka till jobbet, fick jag nästan samma tankar som Magnus Uggla lider av, nämnligen "har jag stängt av spisen"? Var lite lagom sen, så jag hade inte tid att vända, vilken känsla att pressa sig att gå mot jobbet och ändå känna en stark vilja att vända om och kolla, mycket märkligt. 

Visst är det? Veckan har gått snabbt som attan. Helst plötsligt är det helg! Högg tag i städspannen och körde igång. Undrar hur man räknar om det med stegräknar programmet? Det var ett ordentligt träningspass.  Hämtade sedan hem mat från närliggande restaurang, skönk ner i soffan och slog på tv:n Åh va de e gött o leva. 
   
Hade stängt av spisen, den var i alla fall inte på när jag kom hem. Knäppt.

Godnatt
Git 


Onsdag kväll!

Nu är arbetsrättsutbildningen slut, mycket intressant och lärorikt. Det är tufft att sitta stilla så länge, men det var det värt. Men oj vad det är fullt i huvudet! Gick tillbaka till jobbet en stund för att komma ifatt alla mail som kommit under dessa två dagar jag varit borta. Tog nästan 2 timmar. Men nu är det klart.
Kom hem och Kalle hade fixa till middag, gott. Sen ut och gå...klämde fast stegräknaren vid höften och skyndade iväg. Var tvungen att vara hemma till kl 8, då börjar "Men in trees"! Efter det, bort till aktivitetshuset för att försöka hinna med att få lite färg på kroppen innan lördag. Nä nu är det dags att få lite sömn, så jag är pigg och alert i morgon. Oj, har glömt ringa mamma idag, shit pommfritt, får ringa två gånger i morrn.

Sov gott

Git 


Utbildning

Har suttit på arbetsrättsutbildning hela dagen idag. Efter en tung förmiddag, så lättades det upp en del på em. Men oj vad magen inte tycker om att sitta still en hel dag! Bestämde mej för att ut och gå när jag kommer hem. Där står mannen och lagar köttbullar, smeten blev lite för kladdig, därmed tog jag över, det blev biffar, går lika bra det mé. Mattias var här och hälsade på och åt också med oss, mysigt med hela familjen samlad. Därefter gick vi till Maxi shoppade runt, och sen gick jag vidare till mamma. Hon är nu hemma i sin lägenhet och har det ganska bra, hon går ut själv och handlar och fixar lite, känns skönt. Gick hem och magen börjar spänna ännu mer, tänkte jag skulle gå ihop lite steg nu på kvällen...jag har anmält mej till en stegräknar utmaning på jobbet, vi ska gå till Amsterdam, med början i Malmö. Det är 750 km dit, jag har nu på två dagar gått 21 km. Kan inte låta bli att tänka att det faktiskt är möjligt att gå dit, hmm. 
Dax att sova nu, i morgon väntar dag nr 2 i utbildningen, ser jag fram emot.

Godnatt

Git 

RSS 2.0