Datorn tillbaka!

Så, nu är datorn tillbaka igen, har varit inlämnad efter en massa virus och spionprogram i den. Sådana gillar vi inte, varför inte använda sina talanger till att göra bra program istället för att ställa till det för andra.

Helgen har varit så bra! Var i Kristianstad i lördags kväll och träffade goda vänner och åt så mycket gott. Tårtan var bra Marie även om formen läckte när du hällde i glassen och likören, bären stenfrusna, men smaken var en fullträff.

Lite konstigt att sitta och dricka så mycket vatten med bubbel i hela kvällen, gissa om min mage protesterade, var som en spärrballong hela vägen hem på natten.

Nästan hemma i Älmhult så skriker Eva till "akta en räv", men det var det nog inte, den var för hög och hade ingen svans, Ola sa att det såg ut som en Lo-katt, va häftigt! Synd att det inte gick att vända där vi såg den, det var mitträcke ivägen.

Igår kom Mattias och Emely hem, mötte dem på stationen efter 23 timmar på resande fot, de såg riktigt sletna ut. Så nu har vi ingen tiger hemma längre, de tog tillbaka sin katt :(    

Säsongs premiär på Prison Break i kväll, det har precis slutat, fortfarande lika irriterande att eländet för dom aldrig tar slut, men det går ju inte låta bli att titta, vad är det som gör en program serie så otroligt bra? 

Dax att sova, i morgon är det   _ _ _ tisdag!!!

Git

Kommentarer
Postat av: Farmskan

Tror att bokstäverna skall vara R Ö V

... eller var det också en räv??

2008-10-21 @ 18:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0