Älmhultsdagarna!

Man ur huse i Älmhult när det händer något, jätte kul att så många ställer upp och ser till att det blir så bra. Gårdagen strosade vi omkring, åt thai mat, lyssnade på storbandsjazz.

Avslutade det hela på förfest hos kompisar och sen till Speak Easy, åldersgräns 28+, ha va bra, jag behövde inte visa leg. Lite besviken faktiskt, men okey är ju några +++ till. DJ med schlagerhits, uj vad vi sjunger bra! Växeln hallå och Kung i baren. Dansgolvet var såphalt av glassplitter som fastnade under stövlarna sen var det bara att åka kana.

Idag var det talangjakt på torget, Åh va de är gulliga, det var ju mest yngre, den äldsta var väl 17 år och den yngsta 6 år som sjöng Idas sommarvisa så klart.

Därefter kom Hero, en knarkhund som Lions i Älmhult sponsrat, visade upp sina kunskaper, tänkte att nu finns det kanske någon som får bråttom från Torget. Shit va duktig han va. Så glad när han hittade knark i en väska, sparkade på den tills den välte, sen var det hopp och lek!

Nu ligger jag i soffan och är så trött att linserna inte har någon som helst betydelse, de bara hindrar ögonen från att somna in helt, det kliar då. Jobb i morgon, en vecka till med Elin sen är det jag o Susse. Det kommer att bli så bra.

Godnatt!

Git

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0