Ompysslad!

Åkte till Diö Spa på fm och lämnade över mina händer till Sofia som fixade till mina avbrötna och torra naglar. Resultatet blev inte bra, för långa och fyrkantiga, när jag skulle plocka ut linserna på kvällen, så var det nästan omöjligt. Naglarna var i vägen. Rev mig i ögat. Nä, så det blev till att klippa till dom och forma om dom, korta ner dom till hanterbar nivå.

Kvällen blev en god påskbuffé hos våra goda vänner. Startade med ett glas vin nere vid dammen, Anki och hennes man (änder) har landat och guppade omkring i vattnet (den ene något lat, så han la sig på en näckros och flöt). 

Under middagen, så kikade ugglan fram i den stora uggleholken (som Guido satte upp hööögt upp), helt orörligt och stirrandes, hade hon full koll på oss. Det är riktigt häftigt att ha en uggla i trädgården. 

Gratis musik på nätet, via Spotify (den går inte ladda hem och bränna ner, utan du lyssnar på den via din dator), lockade maken och Eva att leta upp gamla godingar. 



Så intelligenta ni ser ut mina vänner ;=0

Lite gott till desserten, trollar Ola fram i baren, medans vi andra sitter och försöker komma på några titlar att trolla fram.



Snygga lampor! Vänta bara till att vi ska entra baren och använda lamporna som mikrofoner.

Cyklade hem i vettig tid, hu va kallt det var!

Go kväll

Git

Kommentarer
Postat av: Farmskan

Härligt att se att du haft en skön påsk! Kramar

2009-04-12 @ 14:04:41
URL: http://farmskan.blogg.se/
Postat av: Eva, lchf-coach:)

Intelligenta - köss mé! haha, roligt roligt

2009-04-13 @ 18:34:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0