Här är jag igen!

Hela helgen har varit en möblering. Har nu äntligen bestämt hur vi ska möblera om i ett av vardagsrummen nere. Vi använder rummet inte så mycket, pga dåligt med sköna sittplatser. Problemet som uppstod är att vi inhandlat möblerna, men inte gjort oss av med de gamla. Och jag vill inte ställa de gamla "någon-stans-så-länge", då blir de ståendes.

Började fredagskvällen med att ringa goda vänner och fråga om de ville ha någon fåtölj eller så, napp, tog bilen och körde dit efter vi ätit, sen blev det lite gott  vin och glada skratt på köpet. Gick inte hem förrän runt 01 på natten, det var riktigt skönt, snöade lite lagom.

Sovmorgon på lördagen - Uj så gott -. In på Ikea och handlade lite grejer, matta, tavla osv. Därefter kom ungdomarna för att fira att jag fyllt år. Blev inte så sent, skönt.

Uppe med tuppen på söndagen och handlade igen på Ikea, första kunden! Sen har jag rensat ut vår chiffonje (stavas det så?) Ingen kan ana hur mycket försäkringspapper och pensionsuträkningar jag hittade, varför i hela världen sparar jag på detta??? Men nu har de åkt i soporna, det tog totalt 5,5 timmar att rensa, hittade en del som var intressant, gamla foton, mina dagböcker från 1980, då tar det tid att rensa


Kommer ni ihåg dessa? Jag har hur många som helst, fullskrevna.

Näpp, får se om vi hittar några mer intressenter av våra prylar som måste bort så jag kan färdigställa rummet. Ev. några på G ikväll? 

En sak som jag bara var tvungen att göra mitt i allt rens. Stora sonen, igår när vi satt och fikade, böjde han sig fram tittade på mina skenben, först en gång, sen ner igen och tittade en andra gång, jag frågade;
- vad är det? 
- sonen, jag har aldrig sett så håriga ben på någon kvinna!
- det är ju vinter, och ingen som ser.
- jodå, det syns genom strumbyxorna.

Så benen fick sig en rejäl omgång och är nu lena som en babyrumpa igen.

Ha en underbar söndag

Git
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Igår: Rödstrumpa.

Idag: Stödstrumpa...



Puss och hej

2009-02-22 @ 18:50:18
Postat av: Blogg Pilla

du kommer att vara vacker som en dag i bubblet på torsdag vänen

2009-02-23 @ 21:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0