Hemma igen!

Har varit iväg med gruppcheferna på ks. Har varit två mycket bra dagar. Vänt ut och in på mycket tillsammans. Nu är vi laddade till tusen. Blev en massa strul på kvällen, det var inte kul. De kunde inte fixa till någon behandling till oss, som vi tyckte vi så väl förtjänade, okey, vi är inte maktlösa, då tar vi och sätter oss i bubbelbadet innan middagen! Vi är 6 tjejer, får till svar: -vi har bara 4 morgonrockar! Detta är ju inte sant!!! Vem vill gå i bikini ca halv km för att komma från rummet till bubbelpolen? Ingen, ingen, ingen ingen alls. Vi sätter oss i stället på ett av våra rum och pratar allt utom jobb, skickligt, och mycket intressant att lära känna varandra ännu mer. 

Middag och sen sova. Frukost 7.30, tack och lov att jag äter LCHF (low carb high fat), mjölken var sur, fruktsalladen smakade tydligen "pecka", en av tjejerna fick spotta ut och klökas, mitt vatten?  var grumligt av fruktkött. Vi fick tag i hotelldirektören och framförde vår vistelse, fick en ursäkt och en blomstercheck, allid något.

Somnade stenhårt  igårkväll, upp ganska tidigt och in på IKEA och köpte lite "lull-lull" till vårt vardagsrum som äntligen går att möblera färdigt, allt gammalt är utslängt och nytt på plats. Vi är riktigt nöjda med resultatet. Vad tycker ni?







Blir nog melodifestivalen ikväll, sen en runda ut och hämta festfolket i Häradsbäck.

Ha en bra helg!

Git

Kommentarer
Postat av: Eva, lchf-coach:)

Whow - jättefint!! ser fram emot invigningen :) kram

2009-02-28 @ 21:16:27
Postat av: Farmskan

Fasen vad kul att ni hade bra dagar! Det var er väl unt... och du! Verkligen riktigt snyggt, tavlan med tornet tänkte jag också köpa. Tycker den är jättefin. Ses på måndag!

2009-03-01 @ 12:23:11
URL: http://farmskan.blogg.se/
Postat av: Blogg-Pilla

supersnyggt vännen, du är ju en RIKTIG inredare

håll ögenon på dina mail rätt som det är kommer det kanske en powerpoint, kram ses i morgon

2009-03-01 @ 16:56:21
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0