Objuden gäst!

Idag var det en objuden gäst i förrådet, inne vid kex och tepåsar, låg en död mus i musfällan, han hade stökat till lite och smulat rejält. Själv fastnade han ju, men som där så ut så måste han har haft någon eller några kompisar.
Susse och jag var bara tvugna och busa lite, vi tog en från varje grupp och frågade om de ville hjälpa oss att lyfta ner några kartonger i förrådet, väl där inne så sa vi att ni kan ta några kex också, då såg de musen, haha vilket iltjut.
Jag vet det var inte snällt, men lite kul var det i alla fall! 
Berättade för chefen sen, förstod då, att det var jätte tur att det inte var hon som vi lurade in i förrådet, puh...

Fortfarande problem på jobbet idag, men på nåt sätt så är det ändå en ganska bra stämning. Hoppas det löser sig snart!

Inhandlat ännu en kökprodukt att ställa på diskbänken. Idag blev det en sodastreamer, så nu blir det bubbelvatten istället för cola och juice. Har druckit snart 1 liter, jag är normalt jätte dålig på att dricka vatten, eller vätska överhuvudtaget, men nu ska det bli ändring på det. Undrar hur många gånger man får springa upp på natten nu. Kan man träna på att inte gå på toa så ofta, om man håller sig tillräckligt länge?  

Precis tittat på ett program om semester svenskar i Thailand, sponsrat av Fritidsresor, kul, kände igen en del platser, ja vi får se, nu får man ju blodad tand, och vi har ju missat en del, det har vi fattat nu.
Måste bjuda på en bild till, nedan är när vi är på väg till Phi Phi öarna, syns det att jag njuter av varenda sekund?




Dax att förbereda sig för sängen! 

Git

Kommentarer
Postat av: Farmskan

Vadå spontan vid 85... det är du väl nu med. Oskyldiga blå ögon vid varje kommentar :) Och du... det där med musen det hade du bara gjort en gång!

2009-01-14 @ 21:41:48
URL: http://farmskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0