Lugn vecka!

Denna veckan har varit såååå lugn. Regnat mest hela tiden. Fast det har varit ok, läst, lagat lite mat som jag inte gjort förut från LCHF kokboken. Idag åkte vi till Ljungby och gick på stan. Där är ju inte så många butiker, men det räckte, hittade lite nya härliga kläder. Ny färg i garderoben nu är ljung-lila.

Börjar också planera lite inför helgen och nästa vecka, då är vi på västkusten hela familjen alla ungdomarna hänger med också, ska bli så kul. Men eftersom vi inte vet hur vädergudarna tänker, så har vi idag inhandlat diverse spel. Men är även optimist och köpt en del utespel, typ frisbee, strandtennis och en fotboll. Ska faktiskt krångla ner några golfklubbor också, kan ju hända.... 

Jag letade också efter en sydväst idag, men nej, det finns inte i Ljungby heller. Utan en sådan tänker jag inte gå ut på golfbanan i regn. Har varit tillräckligt blöt där ute i sommar.

Just nu öser regnet ner och vi ska snart tända grillen. Allt går (utom små barn och tennsoldater)!

Ha en fantastisk sommar!

Git

PS. Eva, har ni någon sol i Grekland? Ta med den för helv_e till södra Sverige när ni kommer nästa vecka. Får ju snart börja äta D-vitaminerna igen=solfattigt!

Kommentarer
Postat av: Eva, lchf-coach:)

Kalimera, här skiner solen i kapp med oss hela dagarna långa... ska packa ner en dos i kappsäcken innan vi vänder tillbaka hem om några dagar. Hoppas spelen på Vkusten går bra - vet ju att Chr är en särdeles dålig förlorare :) kramar Eva o Ola

2009-07-28 @ 12:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0