Underbar morgon!

Det är rätt skönt att vakna hemma... förutom att telefonen ringde och väckte mig. Våra trådlösa fungerar inte längre och vi har inte haft tid att kolla upp vad vi ska ha för några andra, har ni något tips på bra trådlösa är det välkommet!

En runda i affärerna blev det i alla fall, sen hem och lagade en rest-lunch (allt som blivit över från tidigare), sitter sen i solen och njuter av värmen och en tidning.

Senare kom våra tidigare grannar och kompisar, som numera bor i Vietnamn, de hade med sig sina två barnbarn, barnbarnen bor i Ryssland (gissa var pappan och mamman jobbar?) Barnen var jätte härliga snart 3 år och en snart 5 år. De pratar engelska (mamman är från Canada) helst, rysska på dagis och förstår svenska och kan säga några ord på det också. Barn är fantasiska på att lära sig och hålla reda på det. Fast det var kul när de sa "come on let´s busa".

Det blev en kul kväll med prat om gamla minnen, hur livet lever med oss och dom, våra barn var också hemma. Grillat så klart, sen en rejäl dessert marängröra med glass och björnbär.

Här kommer lite  bilder från kvällen:



Var stora son och deras barnbarn spelar jätteplockepin i hallen.



Idrottsläraren från Vietnamn, hann inte hejda busungen när han fick tag i ölburken. Hoppas inte pappa o mamma får se detta.



Farmor pratar förstånd, du är för liten för öl...



Middag på altanen ikväll.

I morgon bär det av till Åhus!

Ha en skön vecka!

Git

Kommentarer
Postat av: BloggPilla

Vi passade på att köpa en bärbar i Ullared en panasonic

299:- funkar kanon

Ses i morgon, kram

2009-07-16 @ 01:50:57
URL: http://pernillanordholm.blogg.se/
Postat av: Mrol

Halloj, Mrol här... sitter i Hst.. ja du vet var det ligger.. läser ifatt bloggar... inte längesen man var ifrån er, men ändå känns det längesen.... Lite kul att få läsa om livet igen, här lullar vi på, ömsom sol ömson vatten, skönt!! en son som fyller 15 på lördag, Ullared inom räckhåll...hua.. ja du vet :) allt på topp med andra ord :) kram från mig

2009-07-16 @ 22:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0