Hemma igen!

Nu har vi landat hemma. Tur att det bara är midsommar en gång om året. Utvilad?! Man kan ju lätt erkänna att man inte är 25 år längre. Så det blev en eftermiddarslur idag, sova ifatt lite brist på sömn under helgen. 

Startade midsommarafton hos goda vänner i Sandviken i deras vackra stuga. Med Jordgubbstårta så klart!



Värdparet på verandan och det som är kvar av tårtan!

En tur ner till havet och satt och njöt av sol och bad. Jo, det var en som badade, han kom joggande, av med strumpor, gjorde några armhävningar, några sit-ups, i pluret, det kan inte vara nyttigt. 



Insvepta i fleece och solglasögon, ett glas vin, så skönt.

Tillbaka till stugan och äta igen. Nu är det dax för den traditionella sillen och nubben, med snapsvisor. (Dessa snapsvisor tränade vi på jobbet i torsdags på lunchen, de gick som på räls)



Vi kunde sitta ute på gräset och äta, de trodde man inte när vi åkte hemmifrån. Tom hela kvällen, men jag var och hämtade mitt duntäcke frammåt 22-tiden.

Lekar hör ju också midsommar till, limbo för långa och korta



Midsommardagen, blev sådär lagom vila, frukost på utedäckets trappa, sol och lite moln. Låg och vilade en stund efter lunchen på trädäcket på framsidan, måste ha sett kul ut, låg med en kudde och filt som strandade sälar. Men vi lyckades inte hålla tyst så vi kunde sova. Men vi redde nog ut ett och annat, allt från hur man lägger in sill till hur vädret varit.

Samlade ihop oss och gjorde oss snygga frammåt kl.16. In i bilen och åkte till bloggpilla och hennes make, där vankades köttbullar, västerbotten paj, korv och godis. Mmm, jättegott! Kul att återse Tollarpsgänget. Bussen tog oss sedan till Venesta dansbana. Uppdukning av diverse medhavd dryck och godis. Sen var det kasedans och bugg för resten av kvällen.

Dax att förbereda sig för morgondagens arbete.
Go kväll!

Git

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0