Datorn sönder!

Japp, så kan det gå. Maken snubblade på sladden till vår lap-top, den for i golvet, och det ser ut som om bildskärmen är krossad, så nu har vi fått igång den gamla "häcken" efter mycket om och men. Inte så kul att sitta fastlåst och skriva i ett trist datorrum....

En uppdatering dock, helgen i Stockholm var helt fantastiskt, med många skratt och tid för eftertanke. Alla de nordiska länderna var där, hälsade på några som satt vid samma bord under middagen. Trötta som attan på kvällen så drog festen igång med dunder och brak. Rockband och dansörer på både podier och hängandes från taket, rockade vi loss. Temat på hela helgen var "Dare to be different" och det kan man ju säga att det var redan några som snappat åt sig detta uttryck. Bla så var Peter Seipen DJ, han är annorlunda!

Söndagen var det god frukost bufé och några timmar till konferens. Sen avfärd i tåg mot hemmet. Hemma runt halv 7 på kvällen, beställde lite mat, somnade sen gott i soffan.

Ny vecka, nya utmaningar väntar. Man vet aldrig vad som väntar, det enda som man vet är att det kommer att blir bra. Vi är ett järngäng och tillsammans fixar vi allt!

Nu får jag snart nackspärr, med hårddisken till vänster och tankgentbordet på samma sida, skärmen långt till höger, känns det som jag slagit knut på ryggen och nacken, hopplöst att skriva i denna ställning.

Go kväll!

Git

Kommentarer
Postat av: evha, lchf-coach

HAHA, jobbigt detdär med klantiga män - och dyrt blir det oxå :)

2009-03-12 @ 19:53:49
Postat av: Farmskan

Hallå??? Vad hittar du på

2009-03-14 @ 19:53:28
URL: http://farmskan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej & Hallå!! Laga datorn, eller sätt dig i skrubben...jag följer ju detta :):) kram kram mrollan

2009-03-17 @ 20:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0