Hundar fryser faktiskt!

Blåste ordentligt i morse när jag tog cykeln till jobbet. Tur att inte tramporna går bakåt, då hade jag blåst till återvinningsstationen istället. Mycket att göra idag också på jobbet, det är som maken säger när det är mycket på varuhuset "det är angenäma bekymmer att det är mycket folk i huset". Så sant så, du är så klok ibland min man.

Maten var färdig när jag kom hem ikväll, så skönt och gott. Anne kom med sin hund. Den hunden fryser! Stackarn, fick först spel och sprang in och skulle pinka på vårt matbord, bestämd som Anne är så fick hon honom på andra tankar ganska snabbt, han fick inte lämna vårt kök efter det. Golvet är klinkers utan värmeslingor, där låg stackarn och skakade. Jag har sparat en jacka som var för liten för vår hund, så då fick han den. Så glad han blev (inte hans matte dock, hon tyckte det var tur att jag inte hade en liten hund, för då skulle jag väl klätt ut den hela tiden, kanske)

   

En styck Molle i tomtedräkt, skit samma, han fryser i alla fall inte längre och han gillar dessutom att ha kläder på sig!! Det skulle Anne aldrig ha sagt. Jag har hittat en butik som tom har brudklänningar till hundar. Fast Molle är en hanhund, så där går väl gränsen.

Gokväll!

Gitl

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, vilken tur att du inte har en liten knähund och en hona, kommer ihåg när din mamma stickade ragg-sockar till er hund, för det var så mycket snö på vintern och det fastnade i hans tassar, hur bra gick det?

2009-11-02 @ 22:40:21
Postat av: Farmskan

Du har ett gott hjärta du min vän!

2009-11-03 @ 20:00:19
URL: http://farmskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0