I say it with love!

Igår satt vi och tittade igenom alla önskningar på jobbet. Tycker att vi fick till det riktigt bra. Hoppas att det  mottages bra också.

Efter jobbet blev jag hämtad av stora sonen och så for jag, han, svärdottern och lillsonenvi iväg till Bromölla Bio. Vi hade bokat biljetter till Michael Jacksons dokumentär film, This is it. Han är ju ett otroligt musik geni. Vilken koll han hade! Och vilken kondition, dansar hela tiden med dansarna och själv när de inte var med på repetionerna, helt otroligt, kanske inte så konstigt att hans kropp inte orkade den blandningen med droger och hårt levende på scenen. Det som också var intressant med dokumentären är ju att man fick se Michael som en person, inte som artist hela tiden. Hur han tar väl hand om alla runt omkring sig. När han inte tyckte att något var bra och sa ifrån, avslutade han meningen med "I say it with love". Kanske något att tänka på? Vilket fall som helst så var han väldigt ödmjuk hela tiden och "God bless you".




Funderade också på, tänk om allt som skrivits och sagt om honom, TÄNK OM, det är så att han gillade att umgås med barn enbart för att de är så okomplicerade och lätta att umgås med. Tänk om han betalade sig ur situationer som rättegångar enbart för att slippa uppståndelser och jobbiga samtal. Ja, det lär vi aldrig få veta. Det skulle jag vilja tro istället för att han skulle vara en pedofil. Tja svaret lär vi aldrig få veta.

På vägen till Bromölla berättade sonen att en jobbarkompis till honom hade åkt på denna vägen i en buss. Rätt vad det var så tvärnitade bussen det slog gnistor och skrapade häftigt, alla klev av och det visade sig att någon idiot hade spänt ett metallsnöre över vägen...tänk om det kommit en motocykel istället för en buss! Läskigt! Försökte spana efter något spänt över vägen, men det var ju mörkt. Men vi mötte ju bilar så det var ju lugnt.

Nu ska jag fortsätta jaga bovar på Efterlyst!

Git

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0