Fredagsmys!

Steg upp tidigare än vanligt denna fredag, för att köra maken till sjukhuset och fixa till det sista som sitter kvar sedan operationen. Kommer in direkt på morgonen, jag sitter kvar i väntrummet och börjar leta efter något att läsa under tiden. Fanns inget mer än broschyrer om än det ena och än det andra. Lyssnade istället på P1 som dånade i högtalarna i hela väntrummet.

7 minuter senare kommer han tillbaka, det gick snabbt, allt klart? Fick både ja och nej till svar. Ja vi åker hem, nej det är inte klart. Sköterskan som skulle fixa till det sista kunde inte göra det, utan det behövdes en läkare, och han var på operation hela dagen, så välkommen tillbaka nästa vecka igen. Pust o stön!

Väl hemma igen, slog jag igång datorn (ska sitta hemma och jobba idag) och jag har rensat och rensat, hoppas jag inte städat för mycket i de olika mapparna. Skönt i alla fall att det är en hel del gammalt som nu är borttaget.

Nu är det fredagsmys som gäller, gjorde ostskålar med knaperstekt bacon och svamp stuvning till förrätt, till huvudrätt en gorgonzola späckad laxfilé med dillsås. Ljuvligt gott! 

In i soffan och slog på Idol. Därefter somnade jag med filten kliandes under hakan. När jag väl vaknade vad det över midnatt och asade mig upp för trapporna, då kom illamåendet, fick upp allt det goda jag ätit i två häftiga anfall inne på toa. Twi va äckligt! Kröp sen ner under täcket och vill bara somna snabbt så jag inte skulle göra om övningen en gång till. Jag somnade och vaknade vid 3-tiden och var jättetörstig, ville inte resa mig ifall att. Men maken gick snällt ner och hämtade vanligt vatten (jag vill alltid ha bubbel), det gick bra, sen sov jag till strax efter 9, och känner mig rätt ok idag. Lite träningsvärk i magen, inte van vid dessa övningar.

Varit en runda på IKEA för att spana in årets jul, det ser ut att bli en traditionell jul på IKEA i år. Det gillar jag, julen är traditionell, gillar inte lila o rosa kulor. 

Ha en underbar lördag!

Git  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0