Helgen mm.

Har helt enkelt inte orkat skriva på några dagar. Kvällarna när jag kommit hem från jobbet har varit fullt upp med att vila sig i form, jo man kan faktiskt göra det. Helgen bjöd på en höst fest med Österrikiskt tema. Kryddkorvar i olika storlekar och till detta sauerkraut, sallad, ostbricka och annat smått å gott. Österrikisk öl och snaps (inte jag snaps då, får ståpäls av det)






Värdinnan längst till vänster, hade tryckt upp sånghäfte så vi kom igång ordentligt. Som synes är tv:n i andra rummet och Danmark-Sverige i fotboll.


Värden (som dessutom är halvdansk från början, njöt i fulla drag (ni ser tv dosan i handen)



Efter all mat vad det dags att skaka ner den på dansgolvet i vardagsrummet.

Söndgen gick i reprisernas tecken i soffan, man kan få se alla program som gått i veckan, på en eftermiddag, ganska bekvämt.

Dagen idag har varit, det går nog inte beskriva. En kuslig tystnad som nästan gick att ta på, men ändå inte. Nej, det går inte beskriva, den har man bara upplevt.  Ber att jag aldrig mer får uppleva detta igen.

Maken har nu opererat sig färdig (doktorn gjorde det i ca 5 timmar), njursten som satt illa till, men nu är den värsta borta, satt helt fel. Nu har han en kvar, men den ska inte behöva opereras bort säger dom, den kan dom skjuta med laser på.


Här sitter den ena, den som de plockat bort satt i urinröret, där den försökt smita ut, men det gick ju inte så bra.

Nu blir det tidig sänggång!

Git 

Kommentarer
Postat av: Eva, lchf-coach:)

"Nu blir det tidig sänggång!" ja bättre det än tidig sädesavgång... fast det är klart, med två snören i snorren lär det väl ändå inte ske :) hehe

2009-10-14 @ 21:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0