Cykelfest och slappesöndag!

Fick sovmorgon igår, så underbart skönt. Därefter ut och jagade i affärerna, mat inför kvällens cykelfest, lite blomster i vasarna och dryck till maten. 

Alla samlades först nere på torget för att få kuvertet, så vi vet vart vi ska cykla för att få huvudrätt och dessert. Förrätt var vad vi skulle servera, vilken vinst! Vi hade gjort lite plock med Tapas inslag (tips från mrollan). På besök kom ett danskt par där maken jobbade på IKEA, och ett annat par som varit här tidigare och ätit förrätt. Mycket trevligt. 



Samling på torget kl. 16.30, å ja det regnade och regnade...


Förrätten framdukad, nu väntar vi spänt på vilka som ska komma och knacka
på dörren.

kl. 18.15 fick vi öppna huvudrätts kuvertet, vi skulle till Majtorp, på med regnkläderna och iväg med cykeln, inte så långt att cykla. Träffade där en "gammal" hästkompis från min ridskoletid, kul! De som vi var hos, har jag aldrig träffat innan, inflyttade från Lönsboda. Hon visste vilken Ganf va i alla fall.

kl. 20.00 vad det dax att öppna dessert kuvertet, vi skulle till Sommarvägen, till våra tidigare grannar, cyklade en extra runda i rondellen för att se hur det byggt om i "vårt" hus. Kul att vara tillbaka på gatan för en kväll. Dit kom också ett annat par som vi träffat tidigare år på förrätt.


Desserteen serverades hemma hos våra tidigare grannar, maken får en
av sina skrattattacker!

kl.22.00 var det dax att cykla till den gemensamma festen på Speak Easy. På med gummistövlarna och regnstället och upp med paraplyet. Det är så häftigt när man cyklar mellan maträtterna, vet inte hur många vi var, någon sa att vi var närmare 300, någon sa att det var som det brukar runt 220 personer, och lilla byn som vi bor i, alla växlade ju matstopp samtidigt, så många ute på cykel, med paraplyn nedfällda över ansiktet, egentligen ganska farligt. Och ju längre kvällen led, destu mer styrstångsfylla. Ingen vill ju verka snål med varken mat eller dryck. Men det är så kul, träffa människor, som man inte känner sedan tidigare, en del vet man vilka dom är och hälsar på. Jätte häftigt.


Min bästa kompis från barn och tonåren, fortfarande en god vän!


Ja, som ni ser, håret hänger som ett ösregn, kan inte bli annat med det
vädret, men strunt samma, jag hade i alla fall hur kul som helst!
Kvällen bestod sedan i dans till DJ, blandat med nytt och gammalt, bugg, kasedans och skaka-loss-hela-kroppen-dans. Träffade kompisar som man inte sett på ett tag, så kul! Hemma vid halv 3, var lite småhungrig. Sen dök vi i säng. Sov länge idag, sen kom några vänner från Båstad och hälsade på, trevligt. Annars har dagen varit mycket slapp, sovit middag i soffan, man är ju ingen ungdom så här dagen-efter, fast igår var jag ju det!

Ha en fortsatt go söndag kväll!       

Kram
Git

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0