En helt vanlig unik måndag!

Började morgonen, med att skvätta med smöret i pannan, rätt på tröjan. Försökte tvätta bort det snabbt innan det var dax att cykla till jobbet. Gick inget vidare. Cykeln var trögare än vanligt, jaha, lyset var på (han en traditionell dynamo), lördags nattens hemfärd gjorde sig påminnd. Så ordentlig jag är va, lyse å allt.

Även detta året var det en som bröt nyckelbenet i jakten på nästa matställe någonstans i Älmhult. Tänk, att det inte händer värre olyckor, med tanke på all intag av vätska med hög %-halt i, ösregn och paraplyt nerfällt över ansiktet.

På jobbet fick jag undan en del pappersjobb idag, betyg har skrivits bla. Några månadssamtal hanns det med också. Alltid lika givande.

En sväng upp till mamma som berättade hur tråkigt det är att spela ett kortspel som är nytt och där man måste tänka hela tiden, nä i morgon skulle hon ta kommandot och säga att de måste spela det vanliga så hon kan koppla av under tiden...Ja, du mamma, det blir säkert som du vill, slå näven i bordet åsså gör de som du vill!

Kvällen blev det stuvad blomkål, broccoli, lök, lite morot, vitkål i kokt grädde, smör och philladelphia ost. Smälte gott i munnen, till detta stekta isterband (9g kolhydrater, lite för mycket, men men tog mindre av korven).



Nä, nu blir det sängen, kom i säng alldeles för sent igår!

Git      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0