Struktur och kultur!

Försöker få lite ordning på mina papper osv. Nu efter flytten på jobbet, har man en del saker oarkiverade. Men nu börjar det blir struktur och ordning på även detta. Känns skönt.

Kultur - nej, inte idag heller. Den enda upplevelsen är den vanliga, blåsigt och blåsigt, har nog kommit på varför det är så blåsigt här i Älmhult - jo, vi bor nästan mitt emellan väst och östkusten, där blåser det in mot land från båda håll - vi får in det här i Älmhult åsså blir det själva virveln här, för när jag cyklar till jobbet är det motvind, och när jag cyklar hem är det motvind, det spelar alltså ingen roll i vilken riktning jag riktar cykeln. (känns rätt skönt att inte ha större bekymmer egentligen)

En lite värre sak, skulle fuska lite i kväll, är ju tokig i salt lakrits, och hittade en påse Djungel vrål, ni vet de där små svarta salta utomordentligt goda aporna, en sådan fastnade i tanden, med påföljd att plomben bakades in i godisapan. Det är så läskigt när man känner att det knakar och fattar vad som hänt. Första tanken, var fattas det en del av en tand? Gör en snabbpejling med tungan, pust, det var längst in där uppe, syns ju i alla fall inte om jag inte ligger på rygg och gapar en längre stund.

Ringde direkt till min tandläkare, ja, jag vet klockan var mycket, men jag tänkte, han behöver ju inte svara i sin mobil om han inte vill. Han sa att om det inte gör ont nu, trodde han jag skulle klara mig till måndag, så jag litar på honom. Klart man gör förresten, om man som jag inte gillar tandläkare, eller rättare sagt de de gör, för min tandläkare är en rätt trevlig prick. Det gäller att hålla sig på god kant med honom, man är ju helt i hans våld när han väl spänt upp käkarna, och vill att man ska svara på frågor om dansband och annat. Han är rätt skoj ändå.



Tat lugn med vad ni äter!

Git  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0