Allsång!

Nyss hemkomna från Skansen. Efter en lunch inne i Gamla Stan, en Indisk restaurang, tog vi Djurgårdsfärjan över. Inget regn, men lite kyligt just då.
Vi kollade in scenen så vi visste vart vi skulle ta vägen när det var dax för Allsången. Så liten den var om man jämför med hur det ser ut på TV.
Vi gick till skansen akvariet och tittade på djuren. Jag tittade mest på aporna, tycker att de är så häftiga. Babianerna, stackarna, de måste väl ändå ha ont i rumpan? De äldsta har tom skavsår där bak, det syntes tydligt. Ormarna och spindlarna gick vi ganska snabbt förbi, lite läbbigt.
Fikade och sedan tog vi oss tillbaka till stora scenen. När det väl drog igång så knödde vi oss så långt fram vi kunde. Det blev tvärstopp vid en kvinnas rygg, där hon hade den mest packade ryggsäck jag sett idag. Helt omöjlig att ta sig förbi. Men vi såg ändå och var hyfsat långt fram. Lagom avstånd för att inte få en mick i ansiktet och behövde erkänna för alla tittare att jag inte kan sjunga. För sjöng det gjorde jag, allsångshäftet köpte vi när vi kom in.
Efter sändingen var det en halvtimme till, då var det ett par från Moheda som gifte sig på scen. Därefter åkte vi hem. Gick lite vilse när vi kom av färjan, så vi vinkade till en taxi som plockade upp Tora o Ture (turist) som vi kallar oss här. Syns nog också... med rygsäck och fotriktiga skor tittar vi på allt och alla. Här finns mycket att titta på. Vi såg tex. ett helt gäng skottar med kjol så klart, de hade också mycket konstiga huvudbonader. I morgon är det landskamp mot Sverige, så det är nog därför de är här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0