Pulka och korvgrillning!

Köpte lite mer tulpaner, vita och hällde dom i en jätte vas, älskar verkligen tulpaner. Pysslade lite här och där, fick undan tvätten, vilket var tur för efter dagens aktivitet är den full av ytterkläder som ligger på tork.

Vi packade matsäck, innehållande jägermaister, öl, varmchoklad, korv m tillbehör och ett par engångsgrillar. Hittade 3 pulkor i förrådet som jag sparat sedan barnen var små. Två vanliga och en rund.

Träffade våra vänner ute på golfbanan och pulsade till hål nummer 7 där backen ligger. Inte många som hittat den pulkabacken  vinter. Den var inte uppkörd ett dugg. Så det fick vi göra. Vi plöjde ner snön ett par decimeter och det gick väl kanske 4 meter ner, när någon puttade på. Efter diverse vurpor, var det ganska ok att åka. Klockan var strax efter 17 på lördag kvällen, det började skymma snabbt, men det var med i planeringen. 

Tände upp brasan och sen turades vi om att åka. Det var längesen jag skrek och skrattade om vart annat, läskigt, roligt och härligt i en enda röra. Stod och tänkte på vad viga vi ändå var. Det var framlänges kullebyttor och sidokullerbytter och några bytter som inte går att förklara. Det var ganska mörkt så det gick inte ta kort så bra, tur var kanske det, mest rumpor hade synts på bilderna. Men här kommer några bilder när vi står stilla och värmer oss vi elden.


Familjen Emanuelsson är de utan mössa, De med mössa är Åberg o Rydh.



Därefter tog vi lite after pulka. Beställde hem lite hämtmat och delade på, tittade på melodifestivalen. Den är ju ingen hit. "Klänningen" som var ett snörliv med extra insatta höfter. Hur tänker man då? Axelvaddarna hade åkt ner en bit. Hur många vill göra sina höfter bredare? Låten? Ja, jag minns faktiskt inte, var helt fokuserad på hur hemska hennes kläder var.

Idag blir det vilodag. Yngste sonen åker till flickvännen och äldste sonen med sambo kommer hit ikväll, det blir våfflor till kvällsmiddag.

Jag förstår inte varför TV ber om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för de ordinarie programmen.

 Källa: Otto Preminger

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0