Fortfarande iiisande kallt!

Nu har den globala uppvärmningen slutat och istiden är på väg att entra alla diskussions forum inom klimathot. Nu längtar jag lite efter 5- grader, jag vill absolut inte ha + ännu, då blir det slask, blött och fuktigt.

Dagen idag har varit så spännande och intressant. Samtal med kollegor och medarbetare har kantrat min dag på jobbet. Hur spännande som helst. Man lär så länge man lever.

Granen har åkt ett steg närmare möbelföretaget (köpte man den där får man 50 kr tillbaka om man lämnar tillbaka granen) där vi lämnar den i morgon, skönt att slippa behöva köra iväg med den. Hittde inget smart sätt att klä av den och sedan bära ut den utan att de barr som hängde löst lossnade så in i hundan. Letade efter vår sekatör för att klippa den i småbitar och därefter båka ner den i en låda, men hittade inte verktyget. Så det blev till att bita hop, flytta på mattan och klampa på genom hela hemmet. Känns skönt att julen är utstädad, men samtidigt lite vemodigt att det är ett år dit. Julmys...

Dessförinnan ska vi ha många varma och gröna dagar och grillkvällar att se fram emot.

I morgon har vi bjudit in oss till syster med make i Halmstad, magsjuka och andra diverse operationer har gjort att vi inte träffats sedan innan jul. Så nu får vi ta igen detta under lugna former, maken går på penicillin och de 3!!! operationssåren i magen gör sitt bästa för att läka ihop honom.

Längtar lite efter en Likör 43 och grädde, som bomull runt hjärtat. Hoppas du har det hemma systern?


Kommentarer
Postat av: Farmskan

Seiern är vår, seiern är vår, vi har vunnit, seiern är vår! Ses snart, kram!

2010-01-09 @ 00:42:16
URL: http://farmskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0