Vart tar tiden vägen?

Förra veckan flög iväg någonstans. Hinner knappt cykla till jobbet förrän det är dax att komma hem och lägga mig. Men tiden går väl fort när man har roligt sägs det. Jag skulle behöva ha lite tråkigt så jag hinner med lite mer. Bla har jag inte hunnit sätta sommarblommor på framsidan av huset eller fixat till på pappas grav. Det känns inte bra, men det är väl I-lands problem.

Helgen har varit avkopplande och rolig. Åkte till Falkenberg i fredags eftermiddag. Gissa om det blåste! Det regnade från vänster till höger och blåste så lyktstolparna stod i 45 graders vinkel (lite överdrift). 
Checkade in och packade in oss för en weekend vid havet.

Men man har inte roligare än man gör sig. Skratt och spel, god mat och dryck, goda vänner, det är så lätt att leva!

Lördagen tog vi bussen till stan. Fick börja med att köpa en halsduk, frös som en hund. Sedan lugnade vädret sig lite och vi gästade Harrys, Irisa-kaffe, lunch och rosé på menyn, inte dumt alls. Solen tittade tom fram en stund.



Taxi tillbaka och ett nytt spel inhandlat. Packade in oss i ett av rummen, 6 personer, och körde igång spelet "Allsång på Skansen", vi gillar frågesport och dessutom att sjunga, så det var perfekt. Bla så ska man nynna en låt och de andra gissa. Inte så lätt att nynna, gissa ännu svårare. Många goa skratt blev det, speciellt om man läser svaret på frågan istället för frågan...vänd på korten, det är blåa sidan som gäller. 


Tur att fåtöljen täcker en del av delen. Det var långt ner till entén så det fick bli
att hänga ut genom fönstret för att tjuvröka. 

Männen tog en promenad ut på bryggan när det var uppehåll. Hi hi, det kom en jättevåg när de var längst ute och sköljde över dom. Plaskvåta kom de tillbaka och fick byta om till middagen ytterliggare en gång till. 


Heeela baksidan är blöt!

Efter en god frukost bufé på söndagen åkte vi sedan vägen om Ullared, maken skulle in på netonnet och köpa en ny mobil (den andre har han tvättat), var inne en sväng på Gekås också, men makens ansikte blev allt rynkigare, så han gick ut och satte sig på bänken bland de andra männen.

Väl hemma blev det en lugn kväll och lite tvätt.

Kommentarer
Postat av: Farmskan

Låter som en härlig helg =)

2010-06-15 @ 19:43:10
URL: http://farmskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0