Skokastning!

3 sopsäckar med skor blev det idag när jag städade i skoskåpet. Herrejisses, nu får de skorna som är kvar i alla fall plats. Köpte två par stövlar förra veckan, när de inte fick plats var jag bara tvungen. Förstår inte varför jag har så svårt från att skiljas från gamla ingångna skor? De kan ju vara bra att ha, några kanske jag kan klacka om någon gång, bla bla, det är bara massa ursäkter för att inte slänga. Men nu är det gjort! Känns bra.

Därefter gav jag mig på ett annat förråd med lampor, varför sparar jag lampor från svunnen tid, lamporna passade där, men inte här. Vi har bott här i 7 år och jag har sparat dessa lampor. Men nu åkte dessa också. Rensat i röran.

Igår var min äldste son här med sin lilla familj. Vi åt lite och sen gosade jag och alla andra med lill-killen. Hur mysig är han inte då!!! Jag har så klart världens sötaste barnbarn. Jag måste ju bara bevisa:


8 timmar gammal så fick jag då äntligen hålla om honom!


Kommentarer
Postat av: Kaisa

Åh så härligt :) Grattis! Först nu när de egna barnen är stora förstår jag det där med livets efterrätt... jag längtar redan efter egna barnbarn :)

2010-10-23 @ 21:24:45
Postat av: Farmskan

Lätt avundsjuk!!

2010-10-24 @ 13:58:38
URL: http://farmskan.blogg.se/
Postat av: Eva

Ebbe bebbe goding :) ja, och du oxå Gitchen! kramkram

2010-10-24 @ 17:41:51
Postat av: gammal klasskamrat(9C)

Gratulera Git till barnabarnet!

2010-10-24 @ 19:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0