Ingen politik här!

Politik är inte ett av mina största intresse. Men till husbruk och viss kunskap behövs ju ändå för att kunna ta ställning. Så visst har jag lyssnat på debatter och följt valutgången.

Undrar hur enkelt det hade varit att jobba som politiker? Det som verkar som självklart verkar ibland så krångligt, hur svårt kan det vara?

Helgen bjöd på cykelfest, som vanligt otroligt spännande och kul. Det går till så efter alla har anmält sig, får man hem ett brev där det står vad man ska servera (vi fick förrätt). Cykeldagen samlas alla på torget, där delas det ut ytterliggare brev. Ett brev där det står vilken adress man ska cykla till och äta huvudrätt och dessert. Om man nu som vi hade förrätten.

17.15 knackade det på dörren hemma och då kommer det två par som vi inte innan vet vilka det är. kl 18.15 öppnas nästa kuvert. Vi får veta att vi ska cykla näst längst upp till Klöxhult (tack för det mrollan) i ösregn och blåst. Där öppnas dörren av ännu ett för oss okänt par och det kommer ett nytt par till.

kl. 19.45 (tror jag) öppnas det tredje kuverten och talar om att vi ska till andra ändan av hultet och äta dessert, samma sak där, vilka bor där? Spännande när vi kommer dit och även ytterliggare ett nytt par anländer. Fortsatt regn och blåst.

Efter alla dessa goda vänner och god mat o dryck är det sedan kl 22.00 dax att cykla till Speak Easy där alla 300 personer samlas och rockar loss tillsammans.

Det är så fantastiskt roligt och spännande hela upplägget!

På hemvägen small makens bakdäck som ett bösseskott, vilken tur att det var på hemvägen.

Söndagen gick åt till återhämtning, trött efter den långa cykelturen och rockandet på dansgolvet, tom vaderna värkte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0